SIMONA HALEP SOFIA KENIN 3-1 EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


SIMONA HALEP SOFIA KENIN 3-1 EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
SIMONA HALEP SOFIA KENIN EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019.Organizatorii de la Australian Open 2019 au anuntat ca meciul Simona Halep - Sophia Kenin se va disputa joi, de la ora 8:30. Partida SIMONA HALEP SOFIA KENINeste programata pe arena "Rod Laver", fiind a treia confruntare a sesiunii de dimineata, care incepe la ora 11:00 in Australia (ora 2:00 in Romania). Inainte de meciul SIMONA HALEP - SOFIA KENINse vor disputa meciurileViktoria Kuzmova - Elina Svitolina siStan Wawrinka - Milos Raonic.EUROSPORTtransmite, joi, in jurul orei 8:30,SIMONA HALEP SOFIA KENIN LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019.
SIMONA HALEP - SOFIA KENIN este LIVE STREAM ONLINE VIDEOAICI,AICI,AICIsiAICI.
Simona Halep - Sofia Kenin 3-2. Sofia Kenin, game la zero
Simona Halep - Sofia Kenin 3-1. Simona Halep creste nivelul de joc
Simona Halep - Sofia Kenin 2-1. Sofia Kenin isi trece in cont primul game
Simona Halep - Sofia Kenin 2-0. Simona Halep isi face serviciul
Simona Halep - Sofia Kenin 1-0. Simona Halep incepe cu break
SIMONA HALEP SOFIA KENIN EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019. SIMONA HALEP(1 WTA, 27 de ani, Romania), a eliminat-o in primul tur pe Kaia Kanepi, scor 6-7, 6-4, 6-2, in timp ce SOFIA KENIN(37 WTA, 20 de ani, SUA) a trecut in runda inaugurala de Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.SIMONA HALEP SOFIA KENIN, meci contand pentru turul al doilea laAUSTRALIAN OPEN 2019, se joaca, joi, in jurul orei 8:30,LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT.
SIMONA HALEP SOFIA KENIN EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019. "Am stiut ce trebuie sa joc impotriva ei, am stiut ca e o adversara puternica. A trebuie sa arat forta in picioare si sa cred ca pot castiga meciul. A fost bine pentru mine in seara aceasta si sunt foarte fericita ca am ajuns in turul al doilea", a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren la Melbourne, dupa victoria cu Kaia Kanepi. La doar cateva ore de la succes, liderul WTA a aflat ca o va intalni pe Sofia Kenin in turul al doilea.SIMONA HALEPsiSOFIA KENINnu s-au mai intalnit in circuitul WTA.EUROSPORTtransmite, joi, in jurul orei 8:30,SIMONA HALEP SOFIA KENIN LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019.
SIMONA HALEP SOFIA ...

Categoria:Sport
ID articol: 150987
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Australian | Eurosport |
Taguri: Australian, Eurosport,

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --