Sanatatea te provoaca sa faci miscare oriunde ai fi

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Sanatatea te provoaca sa faci miscare oriunde ai fi


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Este vineri, majoritatea suntem cu gandul la weekend si la cele cateva ore in plus de odihna.
Dupa o saptamana agitata, o relaxare bine meritata, ar zice cineva. Nimic mai corect de atat! Insa echipa Click!Sanatate te invita la o noua runda de miscare.
Colegii nostri au raspuns rand pe rand afirmativ la apelul de a combate efectele neplacute ale sedentarismului la birou, si profita de orice moment de pauza pentru a face putina miscare.
Dieta singura nu-ti aduca rezultatele sperate Stii ca la finalul curei de slabit ceea ce ai dat jos va reveni odata cu intoarcerea la vechile tale obiceiuri culinare. Imbina utilul cu placutul, socializeaza in timp ce ajuti la eliberarea de endorfine si pastreaza-ti starea de bine de dupa minutele de miscare pe parcursul intregii zile.
Lucreaza spatele si picioarele
Pentru exercitiul acesta poti sa te ajuti sau nu de o minge de fitball, sau orice alt obiect pe care sa il sustii in brate.
Din pozitia stand, cu picioarele departate la nivelul umerilor, tinand mingea intre palme orientata spre directia inainte executa o genuflexiune. In timp ce faci genuflexiunea roteste bratele spre exteriorul corpului. In felul acesta vei lucra atat musculatura spatelui, cat si picioarele si fesierii.
Astazi, am convins un alt coleg ca miscarea la birou chiar poate fi distractiva si extrem de sanatoasa. Priveste in video-ul de mai jos si alatura-te si tu initiativei noastre!
Ai grija de spatele tau!
Statul foarte mult pe scaun poate avea consecinte neplacute pentru spate, astfel ca este necesar ca din cand in cand sa faci putina miscare pentru a te destinde si a avea grija de sanatatea coloanei.
Pentru acest exercitiu ai nevoie de un punct de sprijin, fie ca este o masa sau un scaun pe care sa iti sprijini antebratele. Tine spatele drept si ridica in acelasi timp mana si ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Sanatatea | Provoaca |
2007-2011 News20.ro --