Sarmale cu pasat

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Sarmale cu pasat


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Ingrediente Sarmale cu pasat
700-800gr carne de porc taiata cubulete foarte mici
200 gr slaninuta afumata taiata cubulete
1 cana jumari taiate si ele cubulete
500 gr pasat
2-3 cepe mari
1 lingura untura
piper, boia, condimente pentru sarmale
sare dupa gust
2 linguri pasta de tomate
1 os afumat
varza acra
Mod de preparare Sarmale cu pasat
Pasatul se lasa la inmuiat in apa calda 2-3 ore. Ceapa se caleste in untura (daca nu vrem untura-folosim ulei) se adauga pasatul scurs bine de apa, adaugam carnea, jumarile si slaninuta. Condimentele se dauga si ele, pasta de tomate si se mai lasa 2-3 min pe foc amestecand pentru a nu se prinde. Curatam frunzele de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Sarmale | Pasat |
Citeste intreaga stire: Sarmale cu pasat

Pe aceeasi tema

    Sarbatori de iarna. Sarmale din carne de curcan


    Ingrediente Sarmale din carne de curcan 1 varza murata 1 piept de curcan 2 cepe o mana de orez sare, piper, cimbru 2 linguri de sos rosii Mod de preparare Sarmale din carne de curcan Carnea de curcan se da prin masina de tocat si se amesteca cu orez, ...
2007-2011 News20.ro --