Scandal MONSTRU in fotbal. HAGI, atac la LPF dupa decizia luata la cerinta STELEI

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Scandal MONSTRU in fotbal. HAGI, atac la LPF dupa decizia luata la cerinta STELEI


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Iata comunicatul celor de la Viitorul:
"Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a transmite Comitetului Executiv al FRF, spre aprobare, clasamentul echipelor care au participat in Play-Off fara sa astepte terminarea campionatului este surprinzatoare si in neconcordanta cu dispozitiile regulamentare.
Este surprinzatoare intrucat la primirea unei solicitari din partea altui club a procedat in mod diferit fata de anii precedenti si a transmis, spre aprobare, un clasament incomplet al unei competitii care inca se afla in desfasurare.
Liga Profesionista de Fotbal organizeaza Campionatul National - Liga I din care fac parte 14 echipe si numai dupa disputarea tuturor jocurilor din Play-Off si Play-Out se termina faza a II-a campionatului.
In mod normal, logic, regulamentar, numai dupa terminarea Play-Out-ului, Liga Profesionista de Fotbal trebuia sa solicite Comitetului Executiv al FRF, omologarea/aprobarea clasamentului Ligii I.(...)
Nu suntem intimdati de posibilul demers pe care un alt club doreste sa-l urmeze, insa, in ciuda dispozitiilor regulamentare mentionate mai sus, nu intelegem de ce, la solicitarea expresa a unui club si in interesul particular al acestuia, se foloseste alta practica fata de anii precedenti, in conditiile in care Comitetul Executiv al FRF va aproba numai clasamentul final al competitiei".
In momentul de fata, mai sunt de disputat patru etape din play-out, acesta urmandsa se incheie oficial tocmai pe 3 iunie.
Steaua vrea sa urgenteze totul, pentru a fi sigura ca va primi un verdict final inainte de 14 iulie, atunci cand la UEFA se vor trage la sorti meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Ce sustine LPF
Directorul de comunicare al LPF, Marius Mitran, a explicat ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Scandal | Cerinta |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --