Schimb dur de replici intre Donald Trump si un jurnalist CNN. Casa Alba a anunta ca i-a retras acreditarea reporterului – VIDEO

La conferinta de presa de miercuri, jurnalistul CNN a incercat sa abordeze subiectul caravanei de migranti care se indreapta spre SUA prin Mexic. Cand Trump a incercat sa evite subiectul, Acosta a refuzat sa renunte la microfon si i-a pus o noua intrebare lui Trump, legata de ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile americane. O femeie din staff-ul Casei Albe a incercat atunci sa ii ia microfonul din mana, dar Acosta nu a renuntat la el, spunand “Scuzati-ma, doamna”.
Trump l-a numit apoi pe reporter “o persoana teribila, nepoliticoasa”.
Cateva ore mai tarziu, secretarul de presa al Casei Albe, Sarah Sanders, a afirmat intr-un comunicat: “Presedintele Trump crede intr-o presa libera si se asteapta si saluta intrebarile dificile . Totusi, nu vom tolera niciodata ca un reporter sa isi puna mainile pe o femeie tanara care doar isi face meseria. Acest comportament este total inacceptabil. De asemenea, este o lipsa de respect fata de colegii sai sa nu ii lase sa aiba sansa sa puna si ei intrebari… Drept urmare, Casa Alba suspenda acreditarea reporterului implicat in incident”.
Intr-un comunicat, CNN l-a aparat pe Acosta: “Casa Alba a anuntat in seara aceasta ca i-a retras acreditarea de presa a corespondentului CNN la Casa Alba, Jim Acosta. Aceasta decizie a fost luata ca raspuns la intrebarile sale dificile de la conferinta de presa de astazi. Secretarul de presa Sarah Sanders a mintit. Ea a venit cu acuzatii false si a facut referire la un incident care nu a avut loc. Aceasta decizie fara precedent este o amenintare la democratie si tara noastra merita ceva mai bun. Jim Acosta are sustinerea noastra totala”.
Acosta a afirmat la CNN Tonight ca si-a dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *