Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiati dealeri auto din lume, in cadrul Rolls-Royce Motor CarsGlobal Dealer Awards

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiati dealeri auto din lume, in cadrul Rolls-Royce Motor CarsGlobal Dealer Awards


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Suntem mandri ca reprezentam un brand puternic, cu o traditie in performanta si lux, precum Rolls-Royce, insa acum avem un motiv in plus de mandrie. Cele 3 premii acordatedelaerului Schmidt Premium Cars in cadrul Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference sunt o dovada ca ne facem treaba bine si ca meritam sa fim in ierarhia mondiala a dealerilor auto Rolls-Royce. Pe langa ca ne onoreaza, aceste premii ne obliga sa continuam in acelasi ritm si sa le oferim clientilor nostri aceleasi servicii de top si aceeasi atentie pentru dorintele si stilul lor de viata, ca pana acum." a declarat Michael Schmidt, presedintele MHS Holding.
Distinctiile acordate de producatorii auto din portofoliu sunt confirmate si de clienti sau parteneri: in urma unui studiu efectuat de catre prestigioasa publicatie germana Auto Bild, compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, din care Divizia Schmidt Premium Cars face parte, a fost nominalizata printre cei mai buni dealeri auto din Germania.
Divizia Schmidt Premium Cars detine reprezentante in Romania si in Germania, astfel ca in Bucuresti se gaseste singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, iar la München, in Germania, exista atat un showroom Rolls-Royce, care deserveste si clientii din Romania, cat si un centru de service dedicat doar posesorilor de automobile ale acestui brand.
Cele doua centre service, din Bucuresti si din Munchen, ofera multiple avantaje clientilor, inclusiv unii dintre cei mai buni tehnicieni auto pentru a face fata cerintelor speciale ale posesorilor de Rolls-Royce.
Pe plan local, automobilele din portofoliul Rolls-Roycesunt prezentate frecvent potentialilor clienti, cea mai recentaocazie fiind aniversarea de 10 ani a sediului Automobile Bavaria Baneasa, care include si service-ul Rolls-Royce din Bucuresti. In toamna anului 2016, a fost prezentata, in premiera nationala, cea mai luxoasa decapotabila Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn, precum si modelul Rolls-Royce Wraith.
In 2016, Schmidt Premium Cars a vandut 43 de modele Rolls-Royce, cu o valoarea totala de 12,7 milioane euro
In timp de in EU/DE/Eastern Europe cel mai bine vandut model a fost Ghost SWB, cel mai interesant a fost Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Peacock. La nivel mondial, exista trei astfel de modele, iar Rolls-Royce Motor Cars München a reusit sa livreze unul dintre ele: singurul model de culoare Peacock Blue.
MHS Holding cuprinde trei grupuri de companii, localizate in Romania si Germania: Automobile Bavaria Group, MHS Truck & Bus Group si Schmidt Gruppe Deutschland. Cifra de afaceri totala a celor trei grupuri de companii a crescut in anul 2016 cu 64 milioane euro fata de anul precedent si a atins volumul de 374 milioane euro.
Schmidt Gruppe Deutschland detine cinci reprezentante BMW in Germania si singurul dealer Rolls-Royce din sudul Germaniei, la München, prin ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Rolls-royce Motor | Carsglobal Dealer |
2007-2011 News20.ro --