Se pregateste o mica revolutie la Dacia. Cum va arata noul Logan care se lanseaza in 2020 FOTO

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Se pregateste o mica revolutie la Dacia. Cum va arata noul Logan care se lanseaza in 2020 FOTO


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Viitoarele modele Sandero 3 si Logan 3, asteptate in 2020, vor utiliza platforma tehnica CMF-B pe care o va avea in dotare si Renault Clio 5, scrie capital.ro. Dar cu modificari substantiale.
Citeste si ALERTĂ pentru SOFERI! Dacia, Volkswagen si Seat recheama in service aproape 950 de masini din ROMÂNIA
Platforma B0 pe care modelele Dacia o folosesc inca din 2004, cand a fost prezentat modelul Logan, nu mai poate sustine progresul tehnologic si, prin urmare, trebuie inlocuita.
Sa nu uitam ca, de fapt, aceasta B0 este derivata din platforma pe care Renault Clio o folosea inca din 1998! Ajunsa la limita maxima a capacitatilor - mai ales ca din aceasta toamna intreaga industrie este obligata sa treaca la Euro 6c si, din 2024, chiar la Euro 7 - platforma va fi schimbata cu o varianta modificata a celei pe care francezii o vor monta pe Renault Clio 5 de anul viitor.
Presa franceza noteaza ca platforma CMF-B (Clio 5) va fi declinata in doua variante, una completa denumita "High specification" rezervata masinilor Renault (Clio si Captur), si una simplificata pregatia pentru Dacia si modelele Renault destinate pietei din Rusia avand numele "Access Specification".
Prin urmare, marca Dacia va beneficia de noua platforma, cel mai devreme, in 2020, cand va incepe sarabanda lansarilor Sandero 3 si Logan 3.

Categoria: Economie
ID articol: 151748
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Dacia Cum | Logan |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --