Seara nu pierdeti ocazia sa urmariti faze haioase

Filmuletele haioase ?oricand iti doresti relaxare

Simti nevoia sa te delectezi si sa-i dai creierului tau un impuls pozitiv, pentru ca a doua zi sa fii fresh pentru munca. Apeleaza la cele mai inventive haze haioase: pisici, caini, copilasi de la cele mai mici varste, umor cu cei cazuti in patima betiei? O gama larga de astfel de filmulete din care puteti alege cele pe care le indragiti. Si nu este vorba de timp pierdut, doar zambet si buna dispozitie pe chipul tau. De ce sa nu uiti de problemele de la locul de munca, dar, mai ales, cele care privesc viata ta personala.

Nu este buna propunerea noastra? Asa ca, ce mai astepti?.pagina de internet 220.ro iti sta la dispozitie 24 de ore din 24! Este gratis si absolut fara nicio alta obligatie. Cu totii cred ca ne-am simti mai bine daca am recurge la aceste mijloace moderne de petrecere a timpului liber.

Copilasi razand sau un bebe musca pisica?ce ziceti de acestea?

Copiii sunt mereu suflletul nostru, asa ca, de ce sa nu fie protagonistii si fazelor haioase din medul online. Un prim videoclip care ne-ar atrage atentia ar fi cel cu bebelusii care ras incontinuu. Chipuri zambitoare si lipsite de griji?ce le ne mai trebuie stresul?!!! Nu este suficient 8 ore pe zi. Poate ca ne dorim si noi sa mai fim copii si sa ne jocam cat de mult putem, insa ramanem tot cu uitatul la filmele haioase cu cei mici. Ca doar nu vrem sa mai fim si noi in pielea lor??!!

O a doua faza care cu siguranta va face furori pe internet ar fi aceea cu bebelusul care musca pisica. Ati mai pomenit asa ceva?? Cu certitudine ca nu! De ce sa pierdeti ocazia sa o vizionati, doar dati un simplu click si uitati-va la ea pana muriti de ras.

Obiective indraznete

Fazele haioase isi propun mai multe obiective indraznete. In primul rand, sa aduca umorul la rang de arta, caci oricine vrea sa zambeasca. O vorba din batrani spune “O zi fericita este ce in care am zambit”. In al doilea rand, au un puternic impact pe internet, deoarece devin cu adevarat virale si te determina, in mod automat, sa le dai un like. In al treilea rand, iti permit sa vezi ceva cu adevarat frumos si decent si sa te detasezi de starile si toate informatiile negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *