Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu: Dragnea nu e in concediu. O sa vedeti ce se va intampla

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu: Dragnea nu e in concediu. O sa vedeti ce se va intampla


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O sa vedeti luna asta ce se va intampla. Pentru toata lumea, Dragnea e in concediu. Dar nu e in concediu. Nu pot sa va spun unde e. In mod oficial, are dreptul sa isi ia cateva zile de concediu ca orice roman. Toata lumea e la mare, la munte, zilele astea. Daca ar fi in concediu este dreptul lui sa plece o saptamana in concediu. Se intoarce fix peste o saptamana", a spus Codrin Stefanescu la un post tv.
Vicepresedintele Parlamentului, Florin Iordache, a declarat, joi, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a trebuit sa plece in concediu, deoarece avea "bilete de odihnaa". In plus, un lider politic nu ar trebui sa-si programeze vacantele in functie de ordonantele date de un guvern.
"Vacantele sau concediile nu ni le putem programa in functie de cand da Guvernul ordonanta sau nu. Am avut mai multi colegi care nu au participat la plen sau la Biroul permanent, pentru ca erau in concediu. Fiecare, eu sau dumneavoastra sau cei care ne asculta, are concediile stabilite din timp si, atat timp cat ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Codrin Stefanescu | Secretarul |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --