Sistemul de navigatie, adaptarea tehnologica completa in domeniul automobilistic

Sistemul de navigatie, adaptarea tehnologica completa in domeniul automobilistic

Orice automobil inscriptionat sub egida Volkswagen este fara doar si poate o imbinare fina de eleganta, confort si actiune cand vine vorba de accesul sau pe orice suprafata carosabila.

Exista in prezent foarte multe discutii despre utilizarea automobilului, atat pentru uz intern cat si pentru alte actiuni deosebit de solicitante de cele mai multe ori.

Desi in prezent ultimile modele de automobile Volkswagen detin in bord
computere performante care sa indice toate coordonatele de drum sau care dispun de functia pilot automat, acestea nu sunt intocmai adaptate chiar si celor mai amanunte detalii pe care le doresc soferii, conform ultimelor sondaje de pe forumurile de specialitate.

In acest caz, din dorinta de a combina utilitatea si confortul, dar si pentru a integra cat mai multe functii intr-un singur dispozitiv, prototipul de navigatie passat b7 este o dovada vie a faptului ca tehnologia a ajuns pe cele mai inalte trepte, propunand alternative cu totul unice atat pentru soferii de moda veche, cat si pentru cei adaptati la ultimile schimbari de efect.

Functia Dual Zone va ajuta sa efectuati operatiuni simultan
Fie ca doriti sa incorporati comenzi de la nivelul volanului, sa accesati un repertoriu muzical, dar in egala masura si sa navigati o harta, totul este posibil datorita acestui prototip facut pentru performanta.
In egala masura daca doriti sa captati si cele mai fine unde sonore acest lucru este posibil intrucat playerul incorporeaza functii alese cand vine vorba de unitatea audio.

Ecranul de tip touschreen dar si meniul flexibil sunt alte argumente care promoveaza un asemenea sistem navigatie performant, care reuneste chiar si elemente structurale de pe sistemele deskop.

Memoria de tip Octa Core dar si sistemul avansat incorporeaza la nivelul functiei navigatie o baza de acces stradal de pana la 90% pe tot teritoriul Romaniei, dar in egala masura si asistenta vocala pentru a stii ce comenzi sa luati in trafic pentru a evita incidentele rutiere si pentru a conduce in siguranta.

De asemenea se va putea incetini in sectoarele unde exista radare si restrictii de viteza din timp, fara sa fiti predispus la riscul interceptarii unei amenzi contraventionale cum se intampla in majoritatea cazurilor de autovehicule ce nu sunt dotate cu asemenea sisteme pentru detectie.

Un astfel de sistem poate fi folosit si pe post de smartwatch, preluand sarcina vizualizarii agendei telefonice sau mesageriei vocale.
Intrucat dispune de functia bluetooth, si are microfon incorporat sau extern toate convorbirile poate fi placut atenuata de la nivelul boxelor autoturismului.

Toate aceste facilitati, dar si multe alte beneficii va asteapta de indata ce achizitionati un asemenea sistem, care va fi fara doar si poate de mare folos mai ales pentru soferii care efectueaza curse fluent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *