Solutiile ERP sunt utile in multe domenii si ofera avantaje multe

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Solutiile ERP sunt utile in multe domenii si ofera avantaje multe


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Chiar daca multi cred ca e o noutate un sistem ERP sau software ERP nu e deloc o solutie asa de recenta. ERP-ul sau Entreprise Resource Planning ofera o multime de solutii operationale, strategice si organizationale, costurile sunt reduse, munca e mai simpla, coordonarea si controlul asupra activitatilor de zi cu zi e mult simplificat.

Dezvoltarea companiei este mai rapida cu aceste solutii erp, performantele businessului care se foloseste de sisteme si software ERP sunt imbunatatite.

Solutiile ERP sunt folosite in special de companiile care au foarte multe sarcini zilnice de indeplinit, angajatii trebuie sa comunice bine si totul trebuie sa mearga ca pe roate.

In ce industrii se pot folosi aceste solutii ERP? Productia de bunuri este un prima industrie care beneficiaza de pe urma implementarii solutiilor ERP. Vizibilitate mai buna a tranzactiilor businessului, controlul asupra progresului, obtinerea unei imagini de ansamblu complete asupra afacerii, iata doar ceva beneficii de care pot profita cei din productia de bunuri.

Solutiile ERP merg folosite si in constructii, managementul de proiect este mult simplificat, inventarul e rapid si mai eficient, dar si in logistica, transporturi, planificarea livrarilor si managementul afacerii in intregimea sa fiind mult mai usor de facut.

Bazele de date cu clienti si relatia cu ei sunt doua aspecte pe care solutiile ERP le pot rezolva rapid, fara prea mare efort. Sanatatea si retailul sunt zone in care un software ERP este util mai ales ca aici avem foarte multe lucruri de facut, de planificat, de coordonat, solutiile ERP fiind ideale pentru eficientizarea reala a lucrului.

Cum contribuie un sistem ERP la imbunatatirea conditiilor de lucru? Raspunsul e foarte simplu. Ai un singur soft in care ai integrate toate functiile necesare, folosite de departamentele cheie ale companiei. Operatiunile sunt mai rapide, vezi in timp real ce se intampla, angajatii pot sti de fiecare data ce au de facut, ce au facut altii, actualizarile sunt la secunda, imediat ce un task e terminat.

Clientii primesc servicii mai bune pentru ca oamenii isi fac treaba mai bine si softurile ERP sunt gandite special pentru un management rapid si eficient mai ales in relatia cu potentialii clienti sau clientii existenti.

Datele gresite dispar, verificarile sunt simple, inventarul si raportarile dureaza putin si ai siguranta ca sunt corecte de fiecare data. Si comunicarea in echipa e mult mai buna, oamenii se coordoneaza perfect fara a fi nevoie mereu de interventia unui superior.

Categoria:Actualitate
ID articol: 150451
Cuvinte cheie pentru aceasta stire:
Taguri:
2007-2011 News20.ro --