Subiecte si barem la romana 2018. Ce s-a dat la Evaluare Nationala 2018. Vezi rezolvarea subiectelor!

Subiecte si barem la romana 2018. Tensiune mare in randul elevilor si parintilor absolventilor clasei a VIII-a. Toata lumea vrea sa stie ce s-a dat la prima proba din cadrul Evaluarii Nationale 2018.
Subiecte si barem la romana 2018. Chiar inainte ca proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale de la clasa a VIII-a sa inceapa, site-ul edu.ro care apartine Ministerului Educatiei a cazut. ?Nu e de mirare, avand in vedere faptul ca multa lume a dorit sa afle care au fost subiectele si baremul pentru 2018.

Reprezentantii institutiei spun ca acest lucru nu afecteaza sub nicio forma desfasurarea probei la limba romana, precizand ca cei interesati pot accesa site-ul subiecte.edu.ro, unde se vor afisa cerintele de la exemene, subiectele si baremul de corectare.
Peste 150.000 elevii care au terminat clasa a 8-a sustin, luni, 11 iunie, prima proba a Evaluarii Nationale, cea la limba si litaratura romana

Subiectele de la Evaluarea Nationala romana din 2017 nu i-au pus foarte mult in dificultate pe elevi. O spun rezultatele de la Evaluarea Nationala 2017, unde 85,9% dintre elevi au obtinut note peste 5 la Evaluarea Nationala la romana, comparativ cu matematica, unde procentul a fost de 65,9%.

Gasesti aici modele de subiecte din anii trecuti pentru Evaluare Nationala Limba romana.

Proba scrisa la limba si literatura romana a inceput la ora 09.00 si se va incheia la ora 11:00.

Iata cum arata subiectele la romana pe care elevii au trebuit sa le rezolve.

(foto antena3.ro)
Urmareste aici cum se rezolva subiecte si barem la romana 2018.

De asemenea, pentru subiecte si barem la romana 2018, puteti accesa site-ul EDU.RO.

Subiecte si barem la romana 2018.Dupa ce isi incheie lucrarile, elevii isi numeroteaza paginile sub indrumarea asistentilor prezenti in sala, cu cifre arabe, in partea de jos a paginii, in coltul din dreapta. Se vor numerota toate paginile pe care a scris elevul, iar partea nescrisa va fi barata de catre asistenti.
La expirarea celor 120 de minute, toti elevii predau lucrarile. Este interzisa depasirea acestui timp acordat! Ultimii 3 elevi raman in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *