Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in luna februarie. Iti vor aduce numai bucurii

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in luna februarie. Iti vor aduce numai bucurii


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Locul 4: RAC
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor avea o multime de lucruri de oferit in luna februarie pentru ca au invatat o multime de lucruri in ultima perioada si s-au descoperit mai mult pe ei insisi.
Racii vor fi atat de pozitivi si de increzatori in fortele proprii, incat vor putea incalzi orice suflet pustiu si rece. Acesti nativi vor imprastia peste tot pe unde vor merge multa dragoste si intelegere chiar si in cea mai depresiva luna din an.
Locul 3: SCORPION
Energia acestor nativi va molipsi pe toata lumea in luna februarie. Scorpionii vor fi mai vorbareti ca niciodata si mai joviali. Ai nevoie de o persoana care sa te mai destinda si cea mai potrivita persoana este un nativ din scorpion.
Daca ai in viata ta un scorpion, este indicat sa-l tii aproape luna aceasta pentru ca va fi acolo pentru tine cand vei avea nevoie si-ti va oferi clipe minunate.
Locul 2: BERBEC
Acesti nativi sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor, insa in luna februarie toata lumea le va descoperi latura sensibila sau, cel putin, motivele pentru care sunt impulsivi uneori si nu o fac cu rea intentie.
Acesti nativi au mereu un plan si in capul lor se intampla mereu lucruri pe care nu toata lumea le poate intelege, insa dupa ce realizeaza ce si-au propus, vei ramane cu gura cascata ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Februarie | Bucurii |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --