Tot ce e mai bun pentru mașina ta!

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Tot ce e mai bun pentru mașina ta!


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

O vorba „înțeleapta” spunea ca „Barbaților le plac femeile, dar iubesc mașinile!” Poate așa se și explica dragostea aceasta nemarginita pentru a avea o mașina cât mai buna. O mașina necesita foarte multa atenție, poate uneori chiar mai multa atenție decât îi acorda unei femei.


Când vine vorba de alesul mașinii în sine, barbații petrec mai mult timp decât daca și-ar alege nevasta. Pe scurt, aceștia sunt pasionați de mașini și sunt dispuși sa investeasca câți mai mulți bani în acestea fara ca macar sa clipeasca! Iar banii ce sunt investiți în mașini sunt destul de mulți. Ori se strica ceva și trebuie reparat sau înlocuit, ori vrei sa-i faci un upgrade, ori poate vrei sa o faci sa arate mai mișto! Ei bine, toate acestea necesita bani, foarte mulți bani!


Mașinile în general sunt mâncatoare de foarte multe resurse financiare, dar ce se poate compara cu sentimentul ca mașina ta este foarte tunata și în pas cu moda? Și ca, nu numai ca reușești sa întorci captele fetelor pe strada, ci și captele baieților și aceștia sa fie invidioși.


La ce apeleaza barbații cel mai des atunci când vor sa-și faca mașina speciala?


Ei bine, în primul rând la boxe!


Cine nu vrea ca atunci când merge pe strada, sau așteapta la semafor, mașina sa fie un adevarat club? Ei bine, aceste lucruri nu sunt întocmai permise, dar nimeni nu îți interzice sa-ți folosești mașina pe post de mini discoteca atunci când mergi la un gratar cu prietenii. 


Cât mai multe stickere!


Mai nou, mașinile încep sa fie pline cu stickere! Fie ca înlocuiesc tatuajele la oameni, fie ca vor doar sa exprime cât mai multe personalitatea șoferului, nicio mașina nu este mișto daca îi lipsesc stickerele!


Tapițerie de calitate


În general, foarte mulți șoferi opteaza pentru o tapițerie din piele, o tapițerie care sa îi faca sa para ca stau foarte bine din punct de vedere material. Totodata, pielea este destul de comoda, mai ales daca planuiești sa circuli destul de mult cu mașina!


Jante noi


Jantele sunt un must la orice mașina care se respecta. Pe cât sunt mai noi, mai scumpe și mai spectaculoase, pe atât mașina pare mai super. Orice barbat o sa investeasca permanent în jante de calitate


Din ce în ce mai mulți oameni apeleaza la folie auto pe geamuri! 


Folia pe geamuri începe sa fie din ce în ce mai în voga. Tot mai mulți șoferi apeleaza la acest upgrade. Acum, nu știm daca aici este vorba despre instinctul de turma, sau daca chiar își doresc asta. În primul rând, folia îți poate oferi o oarecare intimitate.Astfe, tu poți privi lumea de afara însa nimeni nu poate privi ce faci tu. Totodata îți protejeaza mașina și de razele soarlui în zilele calduroase de vara și astfel ea nu va mai deveni un cuptor!


Indiferent de motivul pentru care vrei sa-ți pui folie auto pe geamuri, la master auto glass, gasești tot ce ai nevoiela cele mai bune prețuri!


 


Cuvinte cheie pentru aceasta stire:
© 2007-2011 News20.ro --