Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare Si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare Si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Va recomandam evenimentul Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare Si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari, ce va avea loc in 22 februarie 2018, ora 18:00, la Hotel Marshal Garden.
Accesul in cadrul conferintei este gratuit pentru toti parintii.

Parintii pot sustine alimentatia rationala si echilibrata a copiilor si dobandirea de obiceiuri sanatoase, inca din primele luni de viata.
Te invitam sa fii alaturi de noi pe 22 februarie la conferinta "Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare la nutritia prescolarului si scolarului".
Impreuna cu Ana Maria Ivan v-am pregatit o dezbatere pe topicuri legate de nutritia bebelusului, dar si a scolarului si prescolarului.
Agenda evenimentului este:
- Principiile diversificarii clasice. Avantaje si dezavantaje - cu Irina Costache, Medic Specialist Pediatru si blogger Mamica pediatru
Orice parinte se confrunta in primul an de viata al beblusului cu problema diversificarii alimentatiei. Daca stii cateva principii corecte dovedite si verificate stiintific, diversificarea clasica nu are de ce sa fie atat de complicata.
Ce implica diversificarea clasica, de ce poate sa fie o optiune si care sunt avantajele si dezavantajele acesteia, ne va spune Irina Costache, medic specialist pediatru si blogger pediatricblog.info.
- Principiile BLW (autodiversificarii). Avantaje si dezavantaje - cu Nita Mihaela, Medic Specialist Pediatru, consultant in alaptare.
Multi parinti se gandesc cu teama la acest procedeu. Multi dintre ei s-au dovedit a fi curajosi in abordarea acestui nou curent, autodiversificarea. Principiile BLW urmaresc, in primul rand o ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Totul | Autodiversificare |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --