Transport maritim de marfuri de la Rilvan Group

Transport maritim de marfuri de la Rilvan Group

RILVAN Group este compania din Romania care ofera servicii de transport maritim de marfuri, din si inspre portul Constanta, oriunde in lume. Alegand transportul maritim de marfa de la RILVAN Group, marfa dumneavoastra va fi transportata in si catre Orientul Indepartat, America de Sud, Canda, Africa, SUA si tarile CSI. (adica oriunde in lume)

Apeland la o companie ca si RILVAN Group marfa ta va fi pe drumul cel bun si ca va ajunge la destinatie fara existenta. Serviciul de transport maritim de marfa este utilizat pentru a transporta marfa in cantitati extrem de mari la un pret foarte bun. Desi transportul maritim de marfuri dureaza o perioada foarte lunga de timp in comparatie cu alte tipuri, aceasta varianta este extrem de buna din punct de vedere financiar, atat pentru beneficiar, cat si pentru furnizor, deoarece costurile cu produsul finit va fi mai mic.

Orice transport maritim de marfuri se desfasoara sub atenta supraveghere a personalului calificat din cadrul RILVAN Group pentru ca marfurile dumneavoastra sa ajunga intotdeauna in cele mai sigure conditii la destinatia finala.

Datorita faptului ca marfa dumneavoastra este monitorizata permanent din momentul incarcarii si pana la descarcarea finala, o sa puteti sa stati fara griji si mai ales, veti fi intr-o permanenta comunicare cu personalul din cadrul acestei companii pe absolut toata durata transportului.

Serviciul de transport maritim de la RILVAN Group se face in doua mari alternative: door to door si port to port. De asemenea, puteti opta pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata in containere complete livrate la adresa sau in sistem de grupaj (LCL).

Avantajul celei de-a doua variante, atunci cand colaborati cu o companie ca Rilvan, este faptul ca in cazul in care dumneavoastra nu aveti suficienta marfa incat sa ocupati un container, aceasta va fi cuplata cu alta si astfel costul dumneavoastra va fi mult mai mic, deoarece veti plati procetual spatiul pe care il ocupati in respectivul container.
Aceasta companie este agent specializat pentru urmatoarele linii maritime: Maersk, ZIM, CMA CGM, China Shipping, MSC, Wan Hai, Yang Ming, Hapag?Lloyd. De asemenea, un lucru foarte important de stiut este ca Rilvan Group este afiliat le cele mai important retele de transport maritim de marfuri din intreaga lume, fiind membra World Cargo Alliance (WCA), FIATA, APLN, CGLN, aceste retele acoperind toate solicitarile din intreaga lume.
Asadar, pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata in conditii de siguranta si la preturi cat mai bune apelati cu incredere la aceasta companie.

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *