Trenduri pentru o baie cu stil in 2018

De la cei mai indrazneti robineti si baterii pana la placi de mozaic si aspect de lemn, designerii de interior promit un 2018 extrem de special, cu forme ce trec de la linii si unghiuri la forme fluide si rotunjimi. Daca va ganditi la o renovare anul acesta, poate nu ar strica sa va orientati catre schimbare si tinand cont de propunerile designerilor pentru baia anului 2018.

Culoare. Nuantele subtile isi fac din nou simtita prezenta. Culoarea in baie nu este un trend strain, mai ales ca si anii trecuti am tot vazut diverse interpretari ton-sur-ton cu nuante de lemn pal si nuante pamantii sau contraste de antracit cu gri si, de asemenea, aceleasi nuante pale de verde si albastru.

Anul acesta culorile si texturile pot fi introduse fie prin placi geometrice de gresie si faianta, fie prin panouri de dus colorate sau prin chiuvete si masute colorate.

Cazile de lux independente sunt si ele un trend de care sa tineti cont in 2018. Designerii inovatori au gandit pentru case moderne, contemporane, bai cu cazi neincastrabile. De asemenea, exista acum si variante care sa se incadreze in spatii mai restranse.

Lemnul. Tendinta catre materiale naturale a ajuns si in bai, acolo unde putem folosi in voie furnir de lemn si gresie si faianta cu aspect de lemn. Puteti crea astfel fie un aspect rustic, fie unul extrem de modern si luminos, lemnul fiind un material extrem de versatil. Pentru mai multa drama in baie, se pot folosi tonuri inchise si deschise si se poate adauga astfel textura unei bai simple, albe.

Dusul din sticla. Un trend cheie care ramane si anul acesta foarte apreciat sunt dusurile stil camera, in locul cabinelor de dus. Dusurile cu pereti mari din sticla se potrivesc atat in bai cu suprafete mari, cat si in bai de dimensiuni mici si sunt, de asemenea, si mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

Alb-negru. Revin monocromiile, iar pentru 2018 se remarca o tendinta catre pereti si podele negre, care luminate perfect si deschise cu zone de alb vor arata foarte bine si vor face o baie de dimensiuni mici sa para mai mare decat este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *