Trump a negat ca i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe consilierul Michael Flynn: "Nu. Urmatoarea intrebare"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Trump a negat ca i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe consilierul Michael Flynn: "Nu. Urmatoarea intrebare"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Nu. Nu. Urmatoarea intrebare", a raspuns miliardarul republican intr-o conferinta de presa de la Casa Alba, dupa ce un reporter l-a intrebat daca "in orice mod sau forma" i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe Flynn. De asemenea, presedintele american a dat dovada de un ton sfidator cu raspunsuri monosilabice si replica "urmatoarea intrebare".Aceasta este prima conferinta de presa a presedintelui dupa publicarea unui raport al lui James Comey, in care este acuzat ca i-a cerut in mod direct sa renunte la investigatia care-l viza pe Flynn pentru legaturile sale nedivulgate cu Rusia.In ultima saptamana, miliardarul republican a jonglat de la un scandal politic la altul, pornind de la demiterea neasteptata a directorului FBI, James Comey, si de la primirea ministrului Serghei Lavrov si ambasadorului Serghei Kisliak in Biroul Oval.In timpul intalnirii extrem de controversate, presedintele le-a transmis diplomatilor rusi o serie de informatii clasificate despre un complot al Statului Islamic, care au fost primite de la Tel Aviv. Acesta s-a aparat, sustinand ca are tot dreptul sa imparta informatii clasficate cu reprezentantii unei tari care lupta impotriva jihadistilor ISIS.Apoi, Trump a recunoscut ca l-a demis pe Comey din cauza investigatiei sale cu privire la implicarea agentilor rusi in alegerile prezidentiale din Statele Unite, desi consilierii de la Casa Alba au incercat timp de doua zile sa vanda alta justificare si chiar sa arunce vina pe adjunctul Procurorului General, Rod Rosenstein.Departamentul de Justitie a numit inclusiv un procuror special pentru a conduce investigatia cu privire la implicarea rusilor in alegerile prezidentiale si posibilele legaturi dintre asociatii campaniei Trump si agentii Kremlinului, potrivit news.ro
Citeste si Joe Lieberman, favorit la sefia FBI. Anuntul facut de Donald Trump"Intreaga chestie ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Michael Flynn | Nu Urmatoarea |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din International
2007-2011 News20.ro --