Tu stii cat de importanta este medicina muncii intr-o firma?

0
Tu stii cat de importanta este medicina muncii intr-o firma?

Studiile arata ca ne petrecem mai mult de jumatate din timp la munca. Stiti in ce masura sanatatea noastra depinde mediul de lucru? Ei bine, serviciile de medicina muncii va ofera raspunsul.
De ce este atat de important serviciul medicina muncii?
Evaluarea sanatatii angajatilor unor firme reprezinta una dintre cele mai bune metode de a ne asigura ca mediul de lucru in care ne petrecem extrem de mult timp, este cel potrivit pentru noi. Sanatatea nu trebuie neglijata de catre nimeni si de aceea serviciul de medicina muncii este foarte important pentru orice angajat si mai ales, pentru orice angajator.

Este stiut faptul ca un colectiv de munca sanatos inseamna si un mediu de munca extrem de eficient, din aceasta cauza serviciile de medicina muncii sunt indispensabile si pentru angajatori si pentru angajati. Clinica medicala RomGerMed si al sau serviciu de medicina muncii reprezinta o solutie extraordinara la ora actuala pentru orice firma. Serviciile de medicina muncii de la Romgermed sunt extraordinar de usor de obtinut.

Clinica pune la dispozitie oferte in functie de numarul de angajati si ofera seturi complete de analize necesare unei evaluari corespunzatoare.
Sanatatea ocupationala reprezinta principala tinta a sanatatii ocupationale este promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala, a tuturor angajatilor, indiferent de meserie.

Medicina muncii este o parte extrem de activa a medicinei. Rolul ei principal este acela sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere, dar si de mentinere a unor conditii de lucru care sa nu afecteze sanatatea angajatilor.
Previne incetarea lucrului din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si protejeaza angajatii de factorii de risc de la locul de munca.
Sanatatea ocupationala este o ramura distincta a medicinei preocupata de capacitatea oricarui angajat de a efectua o anumita activitate, dar si de efectele mediului asupra sanatatii angajatului.
Plasarea si mentinerea angajatului intr-un mediu adaptat pentru capacitatile fizice si mentale ale fiecaruia, adaptarea muncii la om si adaptarea omului la meseria sa.

In conformitate cu legislatia in vigoare, angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventive de Medicina Muncii.
Vino la una dintre clinicle RomGerMed sau intra online pe www.clinicaromgermed.ro si afla despre ofertele la medicina muncii
Clinica medicala Romgermed este localizata pe Calea Plevnei 137C in Bucuresti. Aici veti gasi o gama complete de specialitati medicale de care se ocupa medici profesionisti si experimentati. Pentru a descoperi toate specialitatile din cadrul aceste clinici intrati pe site-ul www.clinicaromgermed.ro. Daca doriti o oferta personalizata in cadrul cabinetului de medicina muncii, puteti suna la numarul de telefon 021.311.00.75 sau puteti trimite un email la medicina.muncii@clinicaromgermed.ro.

Medicina muncii este un lucru foarte important pentru fiecare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *