USR: Domnule Presedinte Iohannis, facem si noi referendumul pe justitie?

Caracatita e furibunda. Infractorii au intrat in fibrilatie la gandul ca fostul procuror sef DNA va deveni Procuror European. Daca ministrul comunist Tudorel Toader, sluga infractorilor, n-a reusit sa clinteasca aceasta candidatura, au activat planul de urgenta: punerea sub acuzare a LCK de catre odioasa Sectie Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie creata special pentru a scapa de magistratii incomozi”, a scris Stelian Ion pe Facebook.
El ii cere presedintelui Iohannis sa convoace referendumul pe justitie.
“In tara asta trebuie s-o lamurim, ca se pare ca pentru unii nu e clar: suntem sau nu suntem o natie de hoti? Vrem sau nu vrem penali in functii publice? Domnule Presedinte Iohannis, facem si noi referendumul pe justitie? Poate asa ne lamurim si reusim sa separam apele. Stiu e riscant, e costisitor, dar zau ca vreau sa stiu daca romanii vor sa fie o natie de hoti! Ori la bal, ori la spital!”, incheie deputatul USR.
Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie fix in ziua cand trebuia sa ajunga in Parlamentul European sa-si sustina candidatura pentru functia de procuror-sef european intrucat “Liviu Dragnea a apasat pe un buton”. “Se indoieste cineva ca aceasta nemernicie este facuta la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codrutei Kovesi in functia de procuror-sef european ar inseamna sfarsitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tariceanu si acolitii lor”, sustine Barna.
“Nu vom accepta sa ne intoarcem in bezna dictaturii! Liviu Dragnea a apasat pe un buton si “noua”?justitie, cea facuta de modificarile impuse in Parlament, a executat. Laura Codruta Kovesi a fost citata fix in ziua cand trebuie sa ajunga in Parlamentul European sa-si sustina candidatura pentru functia de procuror-sef european. Se indoieste cineva ca aceasta nemernicie este facuta la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codrutei Kovesi in functia de procuror-sef european ar inseamna sfarsitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tariceanu si acolitii lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului ca de doi ani niste infractori au confiscat Romania”, afirma Dan Barna, intr-o postare pe Facebook.
El adauga ca orice cetatean s-ar intreba, legitim si firesc, “cum mama naibii toata Europa e proasta si doar Dragnea are dreptate”.
“Dragi prieteni, asa va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *