Un nou model Dacia la orizont. Un Duster foarte popular in America de Sud e pregatit pentru piata europeana

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Un nou model Dacia la orizont. Un Duster foarte popular in America de Sud e pregatit pentru piata europeana


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Gama Duster se diverisifica si, in curand, in Romania si nu numai, ar putea aparea Dacia Duster Oroch, dupa cum scrie playtech.ro. La cum arata primele detalii, e un pick-up dezvoltat pentru piata sud-americana si construit in Brazilia care se vinde sub denumirea de Renault Duster Oroch.
Renault Duster Oroch este prima camioneta cu patru usi din istoria marcii auto franceze. Asa cum presa auto din Franta a tot speculat, este posibil ca Dacia sa aduca Duster Oroch si pe piata europeana. De altfel, un model Oroch a fost surprins pe strazile de la noi in aceasta luna. Inca avea emblema Renault, doar ca numarul era AG, rosu.
Renault Duster Oroch a prins extrem de bine pe piata sud-americana, pentru ca masina este exterm de accesibila. Are un pret de pornire de aproximativ 16.000 de euro. Totodata, publicul sud-american este extrem de receptiv la pick-up-uri, drept dovada sunt vanzarile inregistrate.
Renault Duster Oroch s-a vandut in 2016 intr-un numar de 28.598 de exemplare, toate pe pietele din America de Sud. "Este bun la toate, asa cum sunteti si voi", este sloganul sub care se vinde Oroch in Argentina.
Principalele neajunsuri ale acestui model ar putea fi ca nu dispune de tractiunea integrala. Ca dimensiuni, posibilul model Dacia Duster Oroch ar putea veni fix cu dotarile modelului Renault. Adica o bena cu un volum de 690 litri si o capacitate de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Un Duster | America |
2007-2011 News20.ro --