Un roman din diaspora, ironizat dupa ce a scris pe Facebook ca e adorat de patronul sau. Ce "porumbel" i-a scapat barbatului

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Un roman din diaspora, ironizat dupa ce a scris pe Facebook ca e adorat de patronul sau. Ce "porumbel" i-a scapat barbatului


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat un nou mesaj amuzant pe Facebook.
"Ma tot intrebati de ce nu am ramas in Ro sa lupt si ce caut in strainatate. Va raspund o data pentru totdeauna. Sportivii valorosi, medicii, informaticienii si tot ce inseamna elita in Ro...ne pleaca in strainatate.
Este de plans. Aflati acum...ca englezii ma vor cu orice pret. Ma apreciaza, ma stimeaza si ma adora. Mi-au dat cea mai buna lopata, in timp ce bulgarul lucreaza pe excavator, indianul e site manager, polonezul e cu masuratorile si restul strainilor stau si se uita. Englezul ma incurajeaza sa sap mai cu spor", a scris Dinu Sovea.
Mesajul integral, pe Facebook/Dinu ...

Categoria: Mozaic
ID articol: 151465
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Facebook | Barbatului |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --