VIDEO Purtatoarea de cuvant a lui Iohannis ii contrazice pe Udrea si pe Dragomir: Nu exista stat paralel

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


VIDEO Purtatoarea de cuvant a lui Iohannis ii contrazice pe Udrea si pe Dragomir: Nu exista stat paralel


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Purtatoarea de cuvant al presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat marti ca in Romania nu exista un stat paralel, informeaza Agerpres.
Dobrovolschi a sustinut ca formularea "stat paralel" este doar folosita de persoane care au probleme cu Justitia si ca beneficiarul unui sistem sanatos de stat de drept este societatea.
"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, isi doreste o Justitie independenta si puternica, beneficiarul unei Justitii independente si puternice este societatea. (...) In Romania nu exista un stat paralel, aceasta formulare este o inventie a celor care au probleme cu Justitia. (...) Un beneficiar real al unui sistem sanatos atunci cand vorbim despre stat de drept si Justitie independenta nu poate fi decat societatea, societatea este cea care beneficiaza atunci cand statul de drept functioneaza asa cum trebuie si cand avem o Justitie independenta", a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.
Ea a adaugat ca daca ar fi existat o discutie oficiala intre presedintele Klaus Iohannis si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, aceasta s-ar fi aflat pe agenda publica.
Dobrovolschi nu a dorit sa faca comentarii pe marginea declaratiilor lui Liviu Dragnea la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca, in opinia sa, nu exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar "facut", acest aspect fiind de fapt, in opinia sa, in beneficiul ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Dragomir Nu | Purtatoarea |
2007-2011 News20.ro --