VIDEO. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat, timp de doua ore, la Belgrad. Mogulul IT a refuzat sa fie extradat, pe motiv ca este persecutat politic in Romania. a€‹Explicatiile ministrului sar

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


VIDEO. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat, timp de doua ore, la Belgrad. Mogulul IT a refuzat sa fie extradat, pe motiv ca este persecutat politic in Romania. a€‹Explicatiile ministrului sar


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
UPDATE 16.12: Audierea lui Sebastian Ghita s-a incheiat. Potrivit Digi24, el a dat explicatii in fata magistratilor aproape doua ore. Fostul deputat a refuzat sa fie extradat in Romania, pe motiv ca "este persecutat politic in Romania". Totodata, el a cerut inlocuirea arestului preventiv, a mai precizat Digi24.
16.00: Ministrul sarb al Justitiei a declarat, pentru Mediafax, ca institutia va decide daca Sebastian Ghita va fi sau nu extradat, dupa ce Curtea Suprema din Belgrad, unde fostul deputat este audiat vineri, va stabili daca sunt indeplinite conditiile pentru aducerea sa in Romania. Continuarea AICI.
"Potrivit Conventiei Europene de Extradare, Curtea Suprema va decide daca sunt indeplinite toate conditiile. Dupa decizia Curtii, Ministerul Justitiei va avea ultimul cuvant in ceea ce priveste extradarea lui Sebastian Ghita", se arata in raspunsul Ministerul sarb al Justitiei, transmis, vineri, catre Mediafax.
UPDATE 14.30: Procesul pentru extradarea lui Sebastian Ghita a inceput. Fostul deputat a ajuns la sediul Curtii Supreme din Belgrad, unde urmeaza sa fie audiat.
Fostul deputat Sebastian Ghita va fi audiat, vineri, la Belgrad, in vederea extradarii, sedinta nefiind insa publica, potrivit unui anunt al instantei, informeaza Mediafax. Audierea mogulului IT va avea loc la ora 12.30, a anuntat Curtea Suprema din Belgrad.
In ceea ce priveste cauzele din tara in care este implicat fostul deputat, acesta va fi audiat luni prin videoconferinta la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul "Ponta-Blair". Audierea a fost amanata pentru ca Sebastian Ghita a cerut ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Belgrad Mogulul | Sebastian Ghita |

Pe aceeasi tema

© 2007-2011 News20.ro --