VIDEO. PSD si ALDE au facut a doua evaluare a Guvernului Tudose. Impozitul pe cifra de afaceri nu se va aplica

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


VIDEO. PSD si ALDE au facut a doua evaluare a Guvernului Tudose. Impozitul pe cifra de afaceri nu se va aplica


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
UPDATE 14,20: Premierul Tudose a declarat ca impozitul pe cifra de afaceri nu va fi aplicat de Guvernul sau, in acest moment.
"Considerati incheiat acest subiect", a spus Mihai Tudose.
Pe de alta parte, premierul a precizat ca taxa de solidaritate este inca "in simulare". Seful Executivului a precizat ca aceasta taxa nu se va aplica persoanelor juridice ci persoanelor fizice, si anume celor cu veniturile cele mai mari.
Cu privire la rectificarea bugetara, premierul a anuntat ca vor fi operate anumite modificari in bugetele ministerelor, intrucat unele dintre ele, cum ar fi cel al Societatii Informationale, au un grad de utilizare a fondurilor de numai 2 la suta.
Liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE se reunesc, luni, la Parlament, in cadrul unei noi sedinte privind activitatea Executivului, informeaza Agerpres.
Participantii la reuniune vor dezbate teme precum impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luni, in coalitie, se va lua o decizie cu privire la impozitul pe cifra de afaceri, dupa ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiza.
Intrebat cum isi explica afirmatia premierului potrivit careia se va renunta la impozit, in conditiile in care el spune ca decizia se va lua luni in coalitie, Dragnea a precizat ca daca Tudose are simulari si analize ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Guvernului Tudose | Impozitul |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --