VOUCHERE DE VACANTĂ 2019. Vesti proaste pentru bugetari, schimbarile au aparut in Monitorul Oficial

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


VOUCHERE DE VACANTĂ 2019. Vesti proaste pentru bugetari, schimbarile au aparut in Monitorul Oficial


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Vouchere de vacanta 2019.Legea nr. 165/2018 vaintra in vigoare de la 01 ianuarie 2019. Aceasta reglementeaza tichetele de masa, tichetele de cresa, tichetele cadoul tichetele culturale si voucherele de vacanta.Legea a fost publicata inMonitorul Oficial,partea I, , nr. 509 dindata de 13 iulie 2018.
Vouchere de vacanta 2019.Prin legeanr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare a fost unificata legislatia in domeniul biletelor de valoare. Modificare intervine in sensil ca
Ordonanta de urgenta nr. 107/2018 publicata in M.Of.nr. 1058 din 13 decembrieaduce modificari in ceea ce priveste voucherele de vacanta, in sensul ca, pana la data de 1 ianuarie 2021 prevederile Legii 165/2018 nu se aplicavoucherelor de vacanta, iar astfel, art. 24-27 din Legea 165/2018 care reglementeaza aceste vouchere vor intrain vigoare la data de 1 ianuarie 2021. De asemenea, la aceasta data, va fi abrogata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta.
Vouchere de vacanta 2019.Bugetarii vor primi tichete in valoare de 1450 lei in 2019 si 2020. In urmatorii doi ani bugetarii vor primi cate un tichet de vacanta in valoare de1.450 de lei. Voucherele primite vor putea fi folosite atat in tara, cat si in strainatate.
Vouchere DE VACANTA 2019. Cum folositi tichete de vacanta
- cuvoucherede vacanta puteti lua alaturi pe oricine doriti, membru al familiei sau prieten.
- vaputeti acoperi orice cheltuiala din concediul de odihna, singura conditie fiind ca acesta sa fie efectuat in Romania.
- valoarea maxima avoucherelorva fi egala cu sase salarii de baza minime brute.
- valoarea nominala permisa pentru fiecare voucher de vacanta pe suport de hartie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei
Vouchere DE VACANTĂ 2019. Ce trebuie sa stie beneficiarii
Beneficiarii voucherelor de vacanta trebuie sa stie ca, cu aceste tichete,pot achizitiona servicii precum cazare, masa, transport, servicii de tratament si de agrement sau pachete turistice. Legea impune insa la folosirea voucherelor achizitionarea a cel putin o noapte de cazare. Locatiile in care vor fi folosite voucherele trebuie sa aiba autorizatie / licenta de laAutoritatea Nationala pentru Turism.
De asemenea, trebuie sa stiti ca doarangajatii care au primit voucherele de vacanta sunt singurii indreptatiti sa le utilizeze. Acestea nu pot fi comercializate, nici folosite in alte scopuri decat cele amintite mai sus. Nu se restituierest de bani de lavoucherul de vacanta.
Comenzile de achizitie pentruvoucherele de vacantasunt transmise de catre angajator companiilor care emit astfel de beneficii. Acestea contin urmatoarele date: numele si prenumele beneficiarilor; codul numeric personal al fiecarui beneficiar; numarul voucherelor de vacanta pentru fiecare beneficiar; valoarea nominala a voucherului de vacanta si valoarea nominala totala a voucherelor de vacanta acordate fiecarui ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Monitorul Oficial | Vesti |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --