Vacanța in stil rustic in care șemineul PEFOC e vedeta

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Vacanța in stil rustic in care șemineul PEFOC e vedeta


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Nu știm voi, dar noi cand ne gandim la o vacanța in sezonul rece, prima imagine care ne vine in gand este cea a unei cabane de lemn, retrasa in inima munților și imbracata in zapada proaspata, in care șemineul este atracția principala. Sa va cuibariți in fața șemineului cu o ceasca de ceai fierbinte e și idealul vostru de vacanța?

Din punctul de vedere al specialiștilor de la Pefoc.ro, soba tip semineu pe lemne reprezinta pentru o cabana cea mai ințeleapta decizie, alegere care iți asigura confortul și toate avantajele caldurii naturale in timp ce pastreaza autenticitatea cabanei.

Un semineu pe colt rustic este piesa de rezistența dintr-o cabana. Transforma cu totul ambianța incaperii și aduce un farmec aparte serilor liniștite petrecute alaturi de cei dragi. Șemineele rustice, tocmai datorita stilului vechi și romantic in care sunt construite, sunt de regula cu focare deschise. Acestea necesita obligatoriu coș de fum și nu au randament termic la fel de bun ca și șemineele cu focar inchis. In schimb sunt preferate pentru naturalețea focului ce arde liber.

Daca sunteți adeptul stilului rustic și vreti sa va bucurați de spectacolul flacarilor și de caldura care invaluie intreaga incapere, modelele de sobe semineu rustice cu influențe moderne sunt ideale. Din punct de vedere estetic acestea se vor integra armonios in restul decorului, indiferent de amplasarea acestora. Si desigur, randamentul este unul crescut, incalzirea incaperii fiind rapida și de lunga durata.

Ca o alternativa la șemineul tradițional pe lemne, noile modele de sobe aparute in ultima perioada pot constitui adevarate surse naturale de caldura cu rol decorativ in același timp. Se știe deja despre eficiența sobelor fabricate din fonta, care incep sa emane caldura la scurt timp dupa aprinderea focului.

Daca dorești sa folosești șemineul pentru a incalzi incaperea in care este montat, acesta fiind singura sursa de caldura, atunci trebuie sa verifici daca puterea de incalzire corespunde volumului camerei. De obicei, este bine sa fie ceva mai mare pentru a putea face fața și in zilele mai reci. Iar la acest capitol te ajuta echipa PEFOC.

Șemineele sunt creații fantastice, funcționale pentru ca ne ajuta sa incalzim casa, dar și deosebite, creand fara indoiala un punct central, un focus vizual in locuința. Se potrivesc de minune in spații decorate natural, in stil rustic, dar nu numai. Tematica și cromatica pot fi abordate in diverse maniere, existand numeroase opțiuni pentru orice tip de preferințe și locuințe. Apeland la ajutorul specialiștilor de la PEFOC, semineul din livingul tau va fi exact așa cum iți dorești. Daca nu ajungi la munte intr-o cabana cu șemineu, aducem noi șemineul la tine, prin intermediul specialiștilor in seminee, PEFOC.ro.

Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

Categoria:Actualitate
ID articol: 150927
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Test |
Taguri: Test,
Sursa: test
2007-2011 News20.ro --