Verificari absurde in trafic. Politistii urmaresc cat fum scoate fiecare masina. Ce spun reprezentantii RAR

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Verificari absurde in trafic. Politistii urmaresc cat fum scoate fiecare masina. Ce spun reprezentantii RAR


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
In luna mai, primarul Mihai Chirica a luat o decizie care ar fi trebuit sa contribuie la reducerea poluarii din municipiul Iasi. Edilul a ordonat politistilor locali din subordine sa pandeasca masinile care circula pe strazile orasului.
Citeste siTAXA AUTO 2019: Ministrul de Finante a facut anuntul asteptat de milioane de romani
Mai precis, pe langa sarcinile de zi cu zi, un politist local trebuia sa noteze intr-un carnetel numarul de inmatriculare si marca masinilor ce scoteau fum negru si dens, semn ca pe strazi se afla un poluator. Masura edililor nu a servit nimanui, ba mai mult, a starnit zambete.
Dedicati meseriei, politistii locali s-au intrecut in a identifica masinile poluante. La un moment dat, agentii nu stiau ce sa mai noteze, mai ales cand observau ca fumul nu era negru, ci albastru.
Conform surselor, unii politisti au dat dovada de exces de zel si au trecut mult mai multe date, chiar si numarul pasagerilor prezenti in autovehicul. Mai complicat a fost pentru politistii care dirijau circulatia. S-au trezit ca trebuie sa fluiere si sa noteze datele autoturismului in ...

Categoria: Auto/Moto
ID articol: 148052
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Politistii | Verificari |
2007-2011 News20.ro --