Vicepresedinte ALDE: Prietenul lui Coldea a incercat sa preia conducerea sedintei Camerei Deputatilor

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Vicepresedinte ALDE: Prietenul lui Coldea a incercat sa preia conducerea sedintei Camerei Deputatilor


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

"Scandalul de astazi din Camera Deputatilor imi ridica cel putin un semn de intrebare. Opozitia a incercat pe toate caile sa forteze schimbarea de la conducerea Camerei Deputatilor a domnilor Liviu Dragnea si Florin Iordache. Modul in care s-au derulat evenimentele pare sa fie un plan bine ticluit. Totul parea un haos, pana cand deputatul PNL Marilen Pirtea a incercat sa preia conducerea sedintei din Camera", sustine Marian Cucsa, intr-un comunicat de presa.
"Pe scurt, dupa o pauza de consultari de 20 de minute, deputatii au reluat sedinta de plen, iar primul vorbitor care a mers la tribuna a fost liberalul Marilen Pirtea care a cerut, in calitatea sa de vicepresedinte al Camerei, supunerea la vot a prelungirii sedntei cu inca o ora. Evident, acestuia i s-a atras atentia ca nu el conduce sedinta, iar in final sedinta a fost inchisa.
Problema apare abia acum. In timpul sedintei, un alt vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a fost chemata de DNA exact in momentul in care opozitia a incercat sa puna pe ordinea de zi cererile de revocare ale lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, precum si a vicepresedintelui Florin Iordache", a relatat vicepresedintele ALDE.
Acesta lanseaza si cateva intrebari:
"- De ce opozitia a dorit revocarea din functie doar a presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si a vicepresedintelui Florin Iordache?
- De ce nu s-a cerut revocarea din functie si a vicepresedintelui Carmen Mihalcescu?
- De ce tocmai Marilen Pirtea a vrut sa preia conducerea sedintei?"
"Este ...

Categoria: Politica
ID articol: 149856
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Camerei Deputatilor | Vicepresedinte |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --