Victor Becali RUPE TĂCEREA. Despre prima zi la puscarie: "Soc total! Daca nu intelegi unde esti e foarte greu"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Victor Becali RUPE TĂCEREA. Despre prima zi la puscarie: "Soc total! Daca nu intelegi unde esti e foarte greu"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Victor Becali a fost eliberat dupa ce a ispasit patru ani si jumatate de inchisoare ca urmare a condamnarii din "Dosarul Transferurilor".
"Nu m-am gandit niciodata sa plec, mi-am asumat pedeapsa, m-am dus si m-am predat, nu am plecat nici in Guatemala, nici in Costa Rica. Poate ca as fi putut si eram linistit, dar nici eu nici fratele meu nu am vrut sa facem asta. M-au condamnat, m-am predat, mi-am executat pedeapsa, chiar mai mult decat trebuie si asta a fost. Am executat 5 ani si 5 luni, cu tot cu recurs compensatoriu", a spus Victor Becali.
Victor Becali a fost internat de URGENTĂ la SPITAL. Ce s-a intamplat cu fostul agent FIFA
"Trebuia sa execut 36-37 de luni din 45, dar am stat 54 de luni. Dupa condamnare, mi-am dat seama ca am mult mai putini prieteni decat credeam, dar asta a fost un lucru bun. M-am lamurit ca multi pe care ii consideram prieteni nu erau de fapt prieteni. Acum ii pot numara pe degete. Unii dintre ei sunt oameni la care nu ma astepta, Am vazut si pe la emisiuni oameni carora le-am facut mult bine si care se feresc acum sa-mi pronunte numele. Unii nu-si mai aduc aminte cine i-a transferat se pare", a mai spus fostul agent FIFA.
Victor Becali, IMAGINI INEDITE. Cum a fost surprins fostul impresar cand toata lumea il credea la PUSCĂRIE
Victor Becali a povestit care a fost impactul atunci cand a pasit pentru prima data in inchisoare: "A fost un soc total ...

Categoria:Sport
ID articol: 150957
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Victor Becali | Despre |
Taguri: Victor Becali, Despre,

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --