Victor Ponta pe Facebook: Conducerea mafiotizata a PSD foloseste partid pentru bani, putere si protectie in fata legii

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Victor Ponta pe Facebook: Conducerea mafiotizata a PSD foloseste partid pentru bani, putere si protectie in fata legii


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Ponta, despre criza politica: Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii, a scris fostul premier, vineri, pe Facebook, el aratand ca se uita cu tristete la un "PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM , de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false, lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat".

"Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al "epocii Basescu"! Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM , de feudali analfabeti si aroganti , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat", a afirmat Victor Ponta.
El mai spune ca, asa ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016, este dezamagit si indignat sa vada cum este abuzat acum votul sau.
"Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii-si apoi dupa ei "potopul" . Este foarte pacat-daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza-o alternativa! Asta voi face in 2018-2020", a mai spus Ponta.
Victor Ponta nu a fost singurul critic al actualei conduceri a PSD.
Banicioiu: PSD era un partid al oamenilor competenti; tindem sa devenim... un partid de scandalagii si oportunisti

Deputatul social-democrat Nicolae Banicioiu atrage atentia ca PSD ''tinde'' sa devina ''un partid de scandalagii si oportunisti'', subliniind ca premierii si guvernele nu se pot schimba pentru a regla orgoliile.''Eu cred ca lucrurile ne scapa de sub control intr-un mod ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Facebook Conducerea | Victor Ponta |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --