Victor Ponta: Lia Olguta Vasilescu a fost

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Victor Ponta: Lia Olguta Vasilescu a fost


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Victor Ponta spune ca, de fapt, Vasilescu "a fost lucrata" de Liviu Dragnea, care acum se lauda in PSD ca "am dat-o afara"
"Era de asteptat. Dragnea demult a vrut sa scape de doamna Vasilescu, la fel cum a vrut sa scape si de doamna Firea, de domnul Stanescu. Doamna Olguta Vasilescu nu e un om prost, stie ca a fost lucrata si va primi ceva in schimb. Castiga Iohannis, castiga Dragnea. E un mesaj pentru cei putini pe care nu i-a dat, inca, afara, uite: "si pe Olguta am dat-o afara". A sugrumat-o cu snurul de matase.", a spus Victor Ponta la Digi 24.
"Cred ca din aceasta discutie castiga domnul Iohannis, pentru ca a fost ferm si zice:m-am tinut, pana la urma PSD a facut ce am zis eu. Castiga Dragnea in felul lui tern:ati vazut ca am terminat-o si pe Olguta. E un mesaj pentru cei foarte putini pe care nu i-a dat inca afara din PSD:Dom'le, uite si pe Olguta am executat-o... asa de catifea.Stiti, in Imperiul Otoman era obiceiul cu sugrumatul cu snurul de matase. A sugrumat-o cu snurul de matase si doamna Olguta va spune, ca si domnul Fifor, care fost dat afara de la Aparare ca n-a semnat cu corvetele, va spune cat de fericita va fi sa nu mai fie in functie. E o politica bizantina", a adaugat Victor Ponta.
"Astazi, in urma unei discutii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotararea sa imi retrag candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. ...

Categoria:Politica
ID articol: 151797
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Victor Ponta | Lia Olguta |
Taguri: Victor Ponta, Lia Olguta,

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --