Viorica Dancila il da afara pe autorul invitatiilor gresite trimise de Guvern pentru concertul de la Ateneu

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Viorica Dancila il da afara pe autorul invitatiilor gresite trimise de Guvern pentru concertul de la Ateneu


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Alina Gorghiu a scris pe contul sau de Facebook ca a primit a"o invitatie pentru concertul care va avea loc maine la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Mi se cere sa confirm prezenta pana la data de a€˜8 ianuarie 2018'. Oare a€˜profesionistii' din Cabinetul Dancila nu cunosc nici macar anul in care preluam presedintia rotativa!?"
Aflata in studioul Antena 3, Ecaterina Andronescu a declarat: a"Intr-adevar, pe invitatie a aparut aceasta nefericita greseala. Eu va cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a intrebat in sedinta de guvern cine a facut si a spus ca cine este autorul acestor invitatii trebuie sa plece. Si cred ca a luat o decizie foarte buna".
a"Lucrurile trebuie facute la timp si este intr-adevar in administratie o lipsa acuta de profesionisti care sa stie ce trebuie sa faca si mai ales la timp", a continuat Andronescu.
Autoritatile de la Bucuresti vor marca, in data de 10 ianuarie, printr-un concert la Ateneul Roman, preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Viorica Dancila | Guvern |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
© 2007-2011 News20.ro --