Vrei fatete dentare? Dr. Adrian Mina iti spune la ce sa fii atent!

Tratamentul cu fatete dentare reprezinta una din cele mai importante proceduri de estetica dentara. Fatetele sunt lucrari protetice ce acopera fata exterioara a dintelui, cea vizibila, corectand astfel imperfectiunile ce tin de forma, alinierea sau culoarea dintilor.
Exista varianta sa optam pentru fatetele prefabricate sau pentru cele realizate la comanda. Diferentele sunt notabile, insa nu multi cunosc aceste detalii. Medicul stomatolog Adrian Mina ne explica diferentele intre cele doua topuri de fatete si pentru care este indicat sa apelam in functie de necesitatea fiecaruia.

a”De cele mai multe ori, pacientii vin la cabinet pentru fatete fiindca nu sunt multumiti de modul cum arata datura lor in momentul in care zambesc. Cand isi doresc fatete, ei au la dispozitie doua variante: prefabricate sau cele care sunt facute la comanda”, spune medicul Adrian Mina.
Care sunt, insa, diferentele?

Fatete dentare prefabricate
a”In ultimii ani au aparut multe firme producatoare care furnizeaza piesele gata facute, pe marimi, culori si pe forme, iar medicul trebuie doar sa le aleaga pe cele potrivite. Procedura aplicarii fatetelor este mult mai usoara si pacientul poate pleca acasa cu zambetul mult-dorit dupa doar o vizita la stomatolog”, spune adrian Mina.
a”Un alt detaliu important al fatetelor prefabricate este pretul. acestea costa in medie 950-1000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *