Vrei sa ai fata sau baiat? Metode sa influentezi sexul bebelusului

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Vrei sa ai fata sau baiat? Metode sa influentezi sexul bebelusului


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Multe sfaturi au strabatut istoria cu privire la cum sa influentezi sexul bebelusului pe care il concepi, ca sa ajungi sa ai fata sau baiatul dorit. Spre exemplu, parintele medicinii, Hipocrat, credea ca testiculul drept al barbatului produce baieti, iar cel stang produce fete, asa incat barbatii isi legau o sfoara in jurul unuia din testicule in timpul actului sexual pentru a preveni sperma a"nedorita" sa iasa din corp.
Cercetari recente au aratat ca primii bebelusi nascuti ai unui cuplu sunt cu predilectie baieti, in timp ce cuplurile mai mature ca si varsta sau barbatii stresati a"produc" mai mult fete.
Daca te afli in faza de preconceptie si nu iti este indiferent sexul bebelusului pe care il vei avea, iata sfaturi si ponturi care pot contribui sa iti creasca sansele de a concepe fie baiat, fie fata.

Urmareste aici cum se dezvolta bebelusul saptamana de saptamana.

Mananca alimente bogate in sodiu si potasiu
Iincluzand carne, peste, fructe, paine alba si alte produse rafinate, ceai, cafea si ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Metode | Bebelusului |

Pe aceeasi tema

    Pielea bebelusului: ingrijire, preventie, pericole externe (P)


    Pielea bebelusului este foarte sensibila si delicata, fiind extrem de expusa iritatiilor, motiv pentru care ingrijirea sa trebuie facuta obligatoriu cu produse adecvate. Adaptarea de la mediul intrauterin, unde pielea era protejata de lichidul amniot ...
2007-2011 News20.ro --