WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa (P)

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa (P)


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Wirquin Romania, producator national de echipamente sanitare inovatore pentru bucatarii, bai si toalete, a devenit unul dintre principalii furnizori de astfel de produse pentru Europa Centrala si de Est. Acest lucru, spun oficialii, se datoreaza inovatiei, designului atractiv si adaptarii la cerintele pietei, si se traduce printr-o crestere a cifrei de afaceri, in ultimii ani.
"90% din produsele WIRQUIN, comercializate pe piata locala, sunt fabricate la Bucuresti"
"Romania este un hub in zona de echipamente sanitare inovatoare si asta deoarece, din cele aproximativ 1.000 de tipuri de produse create in fabrica WIRQUIN Romania, multe sunt exportate in Bulgaria, Grecia, Croatia, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ceea ce cream noi aici, practic ajunge in toate aceste tari. Mai mult decat atat, WIRQUIN Romania comercializeaza pe piata locala, in proportie de 90%, produse realizate chiar in fabrica din Bucuresti, care dispune de aproximativ 10.000 de metri patrati de spatii de productie, oferind angajatilor un mediu de lucru modern",afirma Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, in cadrul unui eveniment organizat de companie.
De asemenea, oficialii companiei au afirmat ca, in ultimii 5 - 6 ani, WIRQUIN Romania a cunoscut o dezvoltare remarcabila, atat din punct de vedere al profitului realizat, cat si din punct de vedere al locurilor de munca create. Astfel, daca in urma cu 6 ani, compania numara doar 24 de angajati, astazi, la 18 ani de la infiintare, numarul acestora se ridica la 110 persoane. In acest context, reprezentantii WIRQUIN Romania au declarat ca obiectivul lor, pe temen mediu si scurt, este sa devina una dintre cele mai mari fabrici ale grupului, prezent acum in 75 de tari din Europa, Asia si Africa. WIRQUIN Romania tinteste astfel sa isi pastreze pozitia de lider pe segmentele castigate si sa ramana un jucator de baza pe piata locala, dar si in CEE (Europa Centrala si de Est).
Atuurile produselor WIRQUIN pe piata echipamentelor sanitare: inovatie si design de lux, la preturi accesibile
Activitatea grupului WIRQUIN, prin produsele scoase pe piata, a condus la schimbarea apetitului consumatorilor locali spre produse sanitare revolutionare, sustin oficialii companiei. Clientii romani prefera produsele igienico-sanitare integrabile conceptului de smart city, accesibile ca pret, punand in centrul atentiei durabilitatea mare in timp, in detrimentul costurilor reduse, au completat acestia. Este si motivul pentru care oficialii grupului au in vedere expansiunea business-ului de la noi din tara.
"Am decis ca anul acesta sa cream primul Centru de Competenta in Romania pentru ca fabrica de aici are potentialul de a deveni liderul grupului in ceea ce priveste dezvoltarea productiei si inovatiei de rame incastrate. Intentionam sa completam gama de capace de toalete cu o gama noua produsa aici. An de an, afacerile cresc cu 20% in Romania gratie oamenilor care formeaza compania. La nivel de grup, avem un plan pe 5 ani sa lansam noi produse inovative. Multe dintre ele vor fi fabricate in Romania si vor ajunge in intreaga lume. Deja se intampla acest lucru cu productia actuala WIRQUIN Romania si suntem mandri", a declaratGwenhael Le Coent, presedinte WIRQUIN Group.
Printre inventiile-cheie comercializate de WIRQUIN Romania se numara "The 3/6 Litres", care ajuta la reducerea consumului de apa la toaleta cu pana la 40.000 de litri pe an sau conducta de WC reglabila "Soupless". De asemenea, in 2010, au fost comercializate, in premiera internationala, primele scurgeri de dus "SLIM", de numai 40 mm. Nu trebuie uitate nici rezervoarele si capacele de toaleta cu sistem bacteriostatic si design personalizat, care sunt ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Europa P | Romania |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --