Wizz Air si Ryanair schimba politicile de bagaje. Doar un bagaj mic ramane gratuit

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Wizz Air si Ryanair schimba politicile de bagaje. Doar un bagaj mic ramane gratuit


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Incepand cu 1 noiembrie, toti pasagerii vor avea dreptul sa aduca la bord un bagaj de mana gratuit, cu dimensiunea de pana la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie asezat sub scaunul din fata dumneavoastra.
Citeste siFemeie jefuita pe aeroportul din Timisoara, in timpul constrolului de securitate. Hotul ar fi un politist italian UPDATE
Pasagerii care au achizitionat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maxima de 55 × 40 × 23 cm.
In plus, Wizz Air implementeaza un nou tip de bagaj de cala cu o greutate maxima de 10 kg, pe langa optiunile de 20 kg si 32 kg existente.
In prezent pasagerii Wizz Air pot transporta gratuit si un bagaj de cala de 10 kilograme.
Ryanair
Din 1 noiembrie, noua politica de bagaje se modifica, dupa cum urmeaza:
- Clientii fara prioritate pot transporta doar1 bagaj de mana gratuit (mic), din 1 noiembrie. In prezent se poate transporta si un bagaj mai mare (cu roti) in mod gratuit. Bagajul mai mare era inregistrat la poartasi trimis la cala (gratuit). Aceasta a dus la inregistrarea la poarta a pana la 120 de bagaje gratuite, fapt ce cauza intarzieri pentru cele 25 de minute de returnare a aeronavei, spun oficialii Ryan Air.
Clientii cu Prioritate la imbarcare (in prezent 30%) pot continua sa transporte 2 bagaje de mana gratuite (1 bagaj cu roti de 10kg si 1 bagaj mic).

Clientii fara prioritate care doresc sa transporte al 2-lea bagaj mai mare (cu roti) pot achizitiona un bagaj inregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de 8a/ la momentul rezervarii (in prezent un bagaj de 20 de kg ...

Categoria: Showbiz
ID articol: 148059
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Wizz Air | Ryanair |

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --