Zodiac CHINEZESC saptamanal 11-17 FEBRUARIE 2019. A inceput anul MISTRETULUI de Pamant! Cum iti merge?

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 11-17 februarie 2019, a doua ?saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.
Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este a”Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.?
Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.?

?Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica?aici!

?
Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
?
Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!
?

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Nu te teme sa te deschizi si sa impartasesti unele din problemele pe care le poti avea in aceasta saptamana. Persoana potrivita sa auda va fi numai urechi pentru tine. Vei simti imbold sa ii urmezi unele sfaturi si acesta este un lucru bun. Nu toate durerile trebuie traite in solitudine, nu esti de fier si nici nu trebuie sa fii. Indiferent ce sfat primesti, tu sa actionezi cand simti ca este timpul potrivit. O calatorie mai lunga, o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *