Zodiac CHINEZESC saptamanal 15-21 octombrie 2018. SFATURI intelepte pentru zodii!

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Zodiac CHINEZESC saptamanal 15-21 octombrie 2018. SFATURI intelepte pentru zodii!


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Iata zodiac chinezescpentru saptamana 15-21 octombrie 2018, a treia saptamana de octombrie din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat deCainele de Pamant.
Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verificaaici!
Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verificaaici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 15-21 octombrie 2018, conform intelepciunii chinezesti.
Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Este timpul sa pui trecutul la culcare si sa mergi mai departe intr-un viitor pozitiv. Orice greseli ai fi facut, ele te-au facut ceea ce esti si cine esti azi si merita sa fie recunoscute drept elemente pozitive, acum ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Zodiac | Saptamanal |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --