a€‹Premierul Dancila anunta ca se va intalni cu oficiali europeni la Bruxelles pe 20 si 21 februarie

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


a€‹Premierul Dancila anunta ca se va intalni cu oficiali europeni la Bruxelles pe 20 si 21 februarie


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Premierul Viorica Dancila a comentat si cel mai fierbinte subiect al zilei, scandalul de la DNA. Dancila a declarat ca nu a avut inca o discutie cu ministrul Justitiei pe tema acuzatiilor care se aduc Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) , dar ca va avea o astfel de discutie intrucat "lucrurille sunt ingrijoratoare". Dancila a afirmat ca nu este intr-o situatia "confortabila", avand in vedere ca in inregistrarile difuzate se vorbea despre fabricarea unor probe chiar in cazul unui premier.
 "Este ingrijorator pentru fiecare roman si eu, in calitate de prim ministu, vazand ca in discutiile de aseara se cerea fabricarea probelor chiar pentru prim ministru, nu sunt intr-o situatie confortabila, dar si pentru un roman care trebuie sa vada in justitie dreptatea. Nu trebuie sa vedem ca intreaga justitie ar face lucruri urate sau ca nu ar judeca lucrurile drept.", a declarat Viorica Dancila, la intrarea in sediul PSD.

Aceasta a precizat ca nu a avut o discutie cu ministurl Justitiei, acesta fiind plecat din tara, dar a afirmat ca va exista o astfel de dicutie.
Citeste si: DEZVÄ‚LUIRI-BOMBÄ‚ Procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu au cerut fabricarea probelor impotriva lui Ponta si Ghita STENOGRAME VIDEO
"Nu pot sa va spun la ce masuri ma astept. Trebuie sa avem o discutie pe acest subiect, nu pot sa anticipez", a mai spus Dancila, transmite News.ro.Antena 3 a difuzat duminica seara inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Bruxelles | Dancila |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
© 2007-2011 News20.ro --