news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Reteta de SOCATĂ cu miere

Ingredinete: 10-12 palarii de soc (in functie de marime)9 l apa plata1 kg miere (orice sortiment de miere, mai putin tei - uzual se foloseste miere poliflora)4 lamai - zeama1 lamaie cu coaja spalata bine si taiata cubulete2-3 stelute de anason Mod de preparare Intr-un borcan de sticla de 10 l se pun ...
Publicat la 21-Mai-2017 14:42:22 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Vremea socului. Cea mai buna reteta de SOCATĂ

Pentru a prepara socata aveti nevoie de 14 flori mari de soc cat mai parfumate (cam cat palma), 10 litri de apa minerala plata(iesiti bine la pret daca luati doua bidoane de cate 5 l fiecare), 4 lamai, 1 kg de zahar brun, 10-12 boabe mari de orez pentru fermentatie(se ...
Publicat la 21-Mai-2017 13:05:03 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Chec aperitiv

Ingrediente5 oua150 ml lapte250 g faina1 linguritapraf de copt200 g sunca100 g masline150 gbranza100 g ciuperci1 ardei gras, rosusarepiper Mod de preparare Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare cu un praf de sare. Freci galbenusurile cu un alt praf de sare si adaugi laptele, faina amestecata cu praful de ...
Publicat la 19-Mai-2017 12:47:55 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Placinta cu prune

Ingrediente10 prune500 g iaurt gras250 g faina10 linguri ulei10 linguri rase zahar1 lingurita bicarbonat desodiu1 lingurita otetcoaja de lamaiescortisoarazahar pudra,pentru decor Mod de preparare Speli prunele, le scoti samburii, le tai jumatati si le dai deoparte. Intr-un vas, amesteci uleiul cu zaharul, pui iaurtul si mixezi pana se topeste zaharul. Adaugi treptat ...
Publicat la 19-Mai-2017 12:46:16 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Pui cu sunca si mozzarella

4 bucati piept de pui 250 g mozzarella 80 g sunca busuioc sare piper 1 lingura ulei Mod de preparare Incalzesti cuptorul la 180 C. Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper si busuioc, dupa gust. Tai un buzunar mic in fiecare bucata. Il umpli cu branza mozzarella, maruntita. Infasori in felii de sunca. Rumenesti, intr-o tigaie, in putin ...
Publicat la 18-Mai-2017 12:32:50 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Supa-crema de spanac, reteta rapida

Supa-crema de spanac - Ingrediente 500 g spanac3 catei usturoi1 ceapa1 cartof4 oua ochiurismantana lichida2 linguri uleisarepiper Preparare Cureti si speli spanacul, il oparesti cateva minute in apa cu sare si il scurgi. Separat, cureti legumele, le tai si le fierbi in apa cu putina sare. Le strecori si pastrezi zeama. Pui spanacul, ...
Publicat la 18-Mai-2017 12:30:27 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Prajitura cu fulgi de ciocolata

115 g unt 50 g zahar 50 g zahar brun 1 ou 3 ml esenta de vanilie 125 g faina 1 praf de copt 2 g bicarbonat de sodiu 170 g fulgi de ciocolata 50 g bomboane de ciocolata Mod de preparare Incalzesti cuptorul la 175 C. Intr-un bol, mixezi untul, pe care l-ai lasat cateva minute la temperatura camerei, impreuna ...
Publicat la 17-Mai-2017 11:35:44 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Salata cu branza si nuci

100 g branza de capra1 punga mix salata50 g miez de nuca1 lingura ulei1-2 lingurite zeama de lamaiesarepiper Mod de preparare Speli salata, tai frunzele dupa plac si adaugi branza cubulete. Separat, amesteci energic uleiul cu zeama de lamaie, torni dressingul peste salata si presari miezul de nuca. Potrivesti de sare si piper. Incearca ...
Publicat la 17-Mai-2017 11:33:51 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Gogosi pufoase

Ingrediente 250 g faina40 g zahar1 praf de sare7 g drojdie uscata125 ml lapte1 ou20 g untcoaja de la o lamaieulei, pentru prajit Amesteci faina cu zaharul, sarea, drojdia uscata si coaja rasa de lamaie. In mijlocul acestui amestec torni laptele si oul batut. Amesteci bine aluatul. La final, adaugi untul moale ...
Publicat la 16-Mai-2017 13:03:41 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Ardei umpluti, cel mai gustos aperitiv

Ardei umpluti, cel mai gustos aperitiv Cand cumperi ardei grasi, tine cont de preparatele pe care vrei sa le gatesti. Cei care nu au foarte multe seminte pot fi folositi in tocanite sau ciorbe. Iar cei cu pulpa groasa sunt deliciosi in aperitive, umpluti cu branza si diferite compozitii. Ardei umpluti - ...
Publicat la 16-Mai-2017 13:01:47 | 0 vizualizari | 0 comentarii

MASTERCHEF 2017, cel mai slab sezon din istorie

MASTERCHEF 2017. Cei patru finalisti ramasi in competitie, Flavius, Alexandra, Ana si Robert vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. Cei patru concurenti vor avea sustinerea tuturor concurentilor care au fost in acest sezon alaturi de ei in bucataria MasterChef. Ei vor avea de pregatit un meniu complet: antreu, ...
Publicat la 15-Mai-2017 21:29:28 | 0 vizualizari | 0 comentarii

FINALA MASTERCHEF 2017 LIVE VIDEO PRO TV: Castigatorul Masterchef, decis dupa probe de foc

FINALA MASTERCHEF 2017 LIVE VIDEO PRO TV:Dintre cei opt semifinialisti, doar patru au reusit sa impresioneze juratii si sa obtina un loc in marea finala MasterChef.Robert Petrescu, Flavius Pop, Ana Demian si Alexandra Hirteasunt cei mai buni patru bucatari amatori din Romania, care isi vor arata maiestria in bucatarie lunea ...
Publicat la 15-Mai-2017 15:12:01 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta zilei: Chiftelute cu rozmarin la gratar

Ingrediente800 g carne de porc, tocata2 oua1 ceapa5 catei de usturoirozmarin4 felii de painesarepiper Mod de preparareTai ceapa si usturoiul marunt dupa ce le-ai spalat bine inainte. Pui intr-un vas carnea cu ceapa si usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si bine scurse, piper macinat, sare, rozmarin, dupa gust, si ...
Publicat la 15-Mai-2017 11:23:27 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Tort cu ciocolata si frisca - Reteta fara coacere

Tort cu ciocolata si frisca - Ingrediente Pentru blat 1-2 pachete de biscuiti Oreo (fara crema), faramitati in prealabil8 linguri unt nesarat, topit Pentru crema de ciocolata 453 g ciocolata amaruie (55% cacao), tocata2 si cani smantana pentru frisca113 g unt nesarat, la temperatura camerei, taiat cubulete Pentru ornat 1 cana si smantana pentru ...
Publicat la 15-Mai-2017 11:21:30 | 0 vizualizari | 0 comentarii

DESERT delicios, si usor de facut: Clatite cu cacao

Ingrediente 100 g faina30 g cacao2 oua300 ml lapte degresat50 g zahar2 g praf de copt1 praf de sare30 g unt, topit Mod de preparare Combini faina, cacaua, praful de copt, sarea si zaharul, intr-un bol. Separat, amesteci ouale si laptele, apoi torni jumatate din compozitie peste faina. Framanti, adaugand treptat restul de ...
Publicat la 12-Mai-2017 12:19:15 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat - Ingrediente 1 pachet aluat foitaj1 ou10 carnaciorisalata de cruditati Preparare Dezgheti foile de aluat, apoi le tai fasii, putin mai mici decat dimensiunea carnaciorilor. Ii infasori in aluat si-i pui intr-o tava tapetata. Ii ungi cu ou batut si-i tii la cuptor pana cand se rumeneste aluatul. Ii servesti ...
Publicat la 12-Mai-2017 12:15:22 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retetele Tale: Budinca de gris cu sirop de zahar ars

Publicat: (acum 53 min) // Actualizat: (acum 52 min) // Sursa: romaniatv.net Va recomandam un desert delicios. Se face repede si va fi pe placul tuturor: Budinca de gris cu sirop de zahar ars. Foto: sfatulparintilor.ro Ingrediente1 litru lapte8 linguri de gris4 linguri zahar Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. loading... Comenteaza // Vezi ...
Publicat la 10-Mai-2017 23:09:41 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Paste cu rosii si ton

350 g penne 2-3 linguri ulei de masline 150 g rosii cherry 2 conserve ton zeama de la 1 lamaie rucola, dupa gust sare piper felii de lamaie, optional Mod de preparare Pregatesti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgi. Tai rosiile in jumatate si le calesti intr-o lingura de ulei, 1-2 minute. Amesteci cu pastele. Adaugi pestele maruntit, ...
Publicat la 10-Mai-2017 11:56:14 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Prajitura cu capsuni - Reteta pas cu pas FOTO

Aceasta prajitura are un blat atat de delicios si de umed, gratie uleiului si iaurtului din compozitie. Data la cuptor, delicioasa prajitura cu capsuni te va cuceri indata! Prajitura cu capsuni facute la cuptor - Ingrediente 750 g capsuni4 linguri miere250 ml ulei lingurita sare3 linguri otet balsamic200 g zahar1 lingurita esenta ...
Publicat la 10-Mai-2017 11:45:04 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Cremsnit

Publicat: (acum 46 min) // Actualizat: (acum 46 min) // Sursa: romaniatv.net Cremsnit, o prajitura pe care multa lume o adora. Iata si o reteta foarte usor de preparat. Foto: sfatulparintilor.ro Ingrediente1 pachet foi de cremsnit10 linguri faina1 cana de zahar5 oua1 l lapte2 plicuri de zaar vanilinat1 plic de gelatina Citeste continuarea pe ...
Publicat la 09-Mai-2017 23:17:21 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Ecleruri cu bezea si caramel

Ingrediente Pentru ecleruri 1 pahar apa1 pahar faina100 g unt4 oua1 praf de sare Pentru bezea 2 albusuri120 g zahar pudraesenta de vanilie Pentru glazura de caramel 75 g zahar brun25 ml lapte65 g zahar pudra40 g unt Cum se prepara aceste ecleruri cu bezea si caramel Pentru a pregati eclerurile, amesteci apa cu untul si sarea si ...
Publicat la 09-Mai-2017 11:02:32 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Paste cu mazare si sos pesto

Iata o reteta simpla, pe care cei mici o vor indragi cu siguranta, mai ales daca le servesti pastele in borcane mici, numai bune de luat la picnic si de servit la mesele in aer liber. Jamie Oliver recomanda aceasta reteta simpla. In doar 30 de minute, aceste paste cu ...
Publicat la 09-Mai-2017 10:56:54 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Gogosi cu frisca

Gogosi cu frisca - Ingrediente 500 ml lapte2 oua125 g unt2 linguri zahar + 1 lingurita zahar1 praf de sare11 g drojdie uscata pahar apa calda850 g fainaulei, pentru prajit Pentru umplutura 400 g smantana pentru frisca150 g zahar pudra Cum se prepara gogosile cu frisca Combini apa calda cu laptele cald. Adaugi o lingurita ...
Publicat la 08-Mai-2017 11:18:58 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Miel cu masline

Miel cu masline - Ingrediente 1 pulpa de miel6 catei usturoisarepiper1-2 linguri ulei150 ml vin alb sec200 g masline fara samburi1 crenguta de rozmarin Cum se prepara mielul cu masline Cureti carnea de pielite si de grasime, o dai cu sare si piper, dupa gust si o tii la rece 30 de minute. ...
Publicat la 08-Mai-2017 11:16:39 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Cele mai BIZARE si DEZGUSTĂTOARE mancaruri din intreaga lume

ROMÂNIATV.NET va prezinta zece dintre cele mai bizare feluri de mancare din jurul globului.Gandaci, greieri si viermi de bambus (Thailanda)Practica de a manca insecte, adica entomofagia, este destul de raspandita in anumite colturi ale lumii, cu exceptia Europei si a Americii de Nord. In Thailanda, aceste vietati sunt considerate adevarate ...
Publicat la 04-Mai-2017 16:50:59 | 0 vizualizari | 0 comentarii



2007-2011 News20.ro --