news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Cei mai buni cartofi la cuptor cu lamaie. Reteta lui Jamie Oliver

Cei mai buni cartofi la cuptor cu lamaie - Ingrediente 1 kg cartofi2 lamai1 lingura seminte de coriandruulei1 lingura de oregano uscatsarepiper Cei mai buni cartofi la cuptor cu lamaie - Mod de preparare Incalzesti cuptorul la foc mare. Descojesti cartofii si ii tai in jumatati, tai lamaile felii groase si pisezi semintele ...
Publicat la 21-Apr-2017 11:03:58 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Negresa cu doua feluri de ciocolata. Vezi cum se face delicatesa!

De ce ai nevoie pentru negresa 200 g ciocolata negresa 100 g ciocolata cu lapte 150 g unt 150 g zahar brun 3 oua 80 g faina 1 praf de sare alune sau nuci coaja rasa de portocala Afla cum se prepara negresa cu doua feluri de ciocolata pe ...
Publicat la 21-Apr-2017 10:54:28 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Un sef de institut din Elvetia recomanda Romaniei sa se concentreze pe mancare si vinuri ca sa atraga turisti straini

"Cred ca mancarea este foarte stransa de imaginea unei natiuni, si voi aveti mancare buna. Cand iti place mancarea, iti place si tara. De exemplu, uitati-va la Italia: sistemul politic nu e foarte bun in Italia, dar mancarea este foarte buna. Asadar, iti place tara, iti plac oamenii. Asa ca ...
Publicat la 19-Apr-2017 14:58:46 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Salata de paste cu ton. Reteta super simpla si rapida!

De ce ai nevoie pentru salata 1 cutie de paste 4 fire ceapa verde 200 g maioneza sau iaurt gras 1-2 cutii conserva de ton in suc propriu sare piper Cum se prepara salata Fierbi pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Scurgi tonul si-l combini cu maioneza, cepele verzi tocate, sare ...
Publicat la 19-Apr-2017 13:26:37 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI. Biscuiti cu amaretto, fara faina

Biscuiti cu amaretto - Ingrediente unt nesarat, pentru uns tava4 albusuri350 g zahar pudra350 g migdale macinate (de consistenta unei faini)30 ml lichior amarettozahar pudra, pentru ornat Incingi cuptorul. Ungi doua tavi si asezi in ele hartie de copt. Intr-un vas, bati albusurile pana obtii o spuma tare. Incorporezi treptat in albusuri ...
Publicat la 18-Apr-2017 14:03:29 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Masa de PASTE: Cum sa slabesti eficient dupa sarbatori

Mesele de sarbatori, prilej de voie buna alaturi de cei dragi si de feluri delicioase de mancare, au uneori si efecte mai putin placute: kilogramele in plus. Lista urmatoare contine sfaturi si sugestii de la experti pentru a slabi eficient dupa intalnirea traditionala de Paste cu drobul, carnea, ouale si ...
Publicat la 16-Apr-2017 15:04:07 | 0 vizualizari | 0 comentarii

PASCĂ pentru intarziati. Cea mai simpla reteta de pasca cu branza si stafide. Trucurile bunicii

RETETĂ PASCĂ. Apetisanta pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Conform traditiei, pasca se coace in Joia Mare, niciodata in Vinerea Neagra, deoarece aceasta zi este una de doliu. Fie ca este simpla cu branza, cu ciocolata, smantana sau in alte combinatii, pasca este un desert traditional. ...
Publicat la 15-Apr-2017 06:53:21 | 0 vizualizari | 0 comentarii

DROB DE MIEL, DROB DE PUI. Reteta rapida de Paste, pentru intarziati

RETETĂ DE PASTE DROB DE PUI..Alternativa la drobul de miel este drobul din carne de pui. Astfel, organele de miel sunt inlocuite cu pipotele, inima si ficatul de pui. Mai jos puteti vedea trei retete simple de drob de pui pentru masa de Paste. Drob din ficat de pui - RETETĂ ...
Publicat la 15-Apr-2017 06:47:00 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Pasca sanatoasa fara gluten si zahar

Iti prezentam o noua modalitate de a pregati celebra pasca intr-un mod sanatos, dietetic si gustos. Iata ce ai nevoie: (pentru o tava cu diametrul de 20 de centimetri) - 600 grame branza de vaci dulce - 4 oua- 5 linguri miere- 1 lingurita scortisoara- coaja rasa de la o lamaie- coaja rasa de ...
Publicat la 14-Apr-2017 11:49:34 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETE DE PASTE 2017: Trucuri pentru un cozonac cu nuca pufos si gustos

Ingrediente pentru aluat: 1kg faina500 ml lapte4 oua250 gr zahar50 gr unt50 ml ulei50 gr drojdie proaspatacoaja de lamaieun praf de copt Ingrediente pentru umplutura: 3 linguri de cacaoo fiola cu esenta de rom250 grame de nuca macinata100g stafide150 gr zahar4 albusuri Mod de preparare a cozonacului cu nuca Faina se cerne de trei ori, ...
Publicat la 13-Apr-2017 18:41:23 | 0 vizualizari | 0 comentarii

TRUCURI de la Chef Scarlatescu: Cum obtineti o culoare frumoasa a COZONACILOR

TRUCURI PENTRU COZONACI PUFOSI SI GUSTOSI 1. Temperatura ingredientelor trebuie sa fie aceeasi. De aceea este indicat ca acestea sa fie pregatite cu 3 sau 4 ore inainte de a incepe sa faci cozonacii. Astfel, timpul le va permite sa ajunga la temperatura camerei. 2. Exista o temperatura ideala pentru dospit. Potrivit ...
Publicat la 13-Apr-2017 12:41:29 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Coaste de miel in crusta de ierburi, cu sos de iaurt

Pentru friptura 1, 2 kg coaste de miel, curatate rozmarin 4 catei de usturoi cimbru coaja de la de lamaie sare piper 2 linguri ulei 1 lamaie 1 capatana de usturoi, taiate in jumatate Pentru sos 150 g iaurt grecesc 2 linguri menta tocata 2 catei de suturoi 1 lamaie sare piper Cum se prepara coastele de miel Scoti coastele din frigider cu o ora inainte sa le ...
Publicat la 13-Apr-2017 11:12:54 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETE DE PASTE. 10 retete delicioase de PASCĂ

Pasca este preparata in ajunul Invierii. Adevarata pasca este aceea care se taie in bucatele mici, se pune in pachetele si se duce la biserica pentru a fi sfintita. Bucatile de pasca sunt duse acasa si pastrate pentru a-i face pe credinciosi partasii binecuvantarii lui Dumnezeu, avand puterea de a ...
Publicat la 12-Apr-2017 20:15:01 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Reteta rapida de pasca cu branza si stafide, fara aluat

750 g branza de vaci 50 g stafide 5 oua 200 g smantana 250 g zahar 4 linguri faina 5 linguri gris 1-2 lingurite esenta de vanilie 1 praf de sare Cum se prepara pasca cu branza fara aluat Separi albusurile de galbenusuri. Freci galbenusurile cu zaharul pana cand capata o consistenta cremoasa. Bati albusurile spuma tare cu un praf ...
Publicat la 12-Apr-2017 17:21:23 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Friptura de miel cu sos cremos de ciuperci. FOTO

De ce ai nevoie pentru friptura 2-3 kg carne de miel sare piper 2 linguri ulei 500 g ciuperci 5 catei de usturoi 500 ml vin rosu 600 ml supa de pui cimbru 1 foaie de dafin 150 g smantana 1 lingura amidon Afla cum se prepara friptura de miel cu sos de ciuperci pe ...
Publicat la 12-Apr-2017 12:24:33 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Cozonac PUFOS de Paste. Ce GRESEALĂ sa nu faci ca sa iti iasa ca la cofetarie

Asa faci cel mai pufos si aromat cozonac pentru Paste. Pentru ca aluatul sa creasca si sa ai succes cu reteta, este esential ca in bucatarie sa pastrezi o temperatura constanta si sa nu umbli prea des la cuptor in timp ce tavile sunt puse la copt. Ingrediente: 1 kg faina alba500 ...
Publicat la 12-Apr-2017 11:46:44 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Cozonac cu stafide si fulgi de migdale, reteta simpla

Cozonac cu stafide - Ingrediente 350 g faina120 ml lapte10 g drojdie uscata2 oua100 g unt150 g zahar1 praf de sare100 g stafidecoaja de la 1 lamaie2 linguri suc de portocale1 galbenus100 g fulgi de migdale Cozonac cu stafide - Preparare Dizolvi drojdia uscata in 3-4 linguri de lapte cald si o lasi ...
Publicat la 11-Apr-2017 12:18:09 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Pasca cu smantana si aluat de pandispan, nelipsita de pe masa de Paste

Cu siguranta nu vei rezista tentatiei de a mai lua macar o felie din aceasta pasca cu smantana si aluat de pandispan. De asemenea, daca ti-a mai ramas aluat de la cozonaci, poti inlocui aluatul de pandispan cu cel de cozonac. De ce ai nevoie pentru pasca cu smantana Pentru aluat 2 oua 2 ...
Publicat la 11-Apr-2017 12:15:28 | 0 vizualizari | 0 comentarii

MASTERCHEF 2017: Atmosfera se incinge in bucatarie. Cine va fi CASTIGATOR MASTERCHEF

MASTERCHEF 2017: Lupta pentru marele trofeu si titlul de MasterChef este stransa, iar timpul este scurt. Au mai ramas doar 13 concurenti, care se straduiesc sa ii impresioneze pe chef Razvan Exarhu, chef Samuel Le Torriellec si Liviu Popescu si sa demonstreze ca merita sa devina viitorii MasterChef. Alexandra Hirtea, Lori ...
Publicat la 10-Apr-2017 14:06:50 | 0 vizualizari | 0 comentarii

"Chefi la cutite": Panica in bucatarie, lui chef Scarlatescu i se face rau in bucatarie

Chef Catalin ajunge in pragul disperarii in timpul probei de gatit pe echipe si are sentimentul ca nu-si poate coordona cum trebuie oamenii: acesta se va agita in bucatarie, se va imflama, va da indicatii care parca ajung in neant si, in cele din urma, va fi nevoit sa ia ...
Publicat la 10-Apr-2017 13:59:01 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Sos de iaurt cu lamaie si usturoi, un inlocuitor pentru mujdei

De ce ai nevoie pentru sos 200 g coriandru proaspat 1 lamaie verde 400 g iaurt grecesc 1 lingurita sare 5-6 catei de usturoi, mari Cum se prepara sosul Toci coriandrul cat mai marunt si-l amesteci cu iaurtul. Adaugi cateii de usturoi pisati, sucul si coaja de la lamaia verde, sarea si omogenizezi. Tii sosul la rece ...
Publicat la 07-Apr-2017 11:21:40 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Pasca cu ciocolata. Reteta delicioasa de Paste

Pasca crestinilor este ca o paine rotunda ce simbolizeaza promisiunea invierii si a vietii vesnice, iar dulceata aluatului vine ca o recompensa pentru stradania din timpul postului. Aceasta se duce de obicei la biserica, pentru a fi sfintita. Noi iti propunem o reteta simpla cu ciocolata, pentru o sarbatoare de ...
Publicat la 07-Apr-2017 11:19:06 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Mamaliga cu oua ochi si ceapa verde

De ce ai nevoie pentru mamaliga cu oua ochi 400 ml apa malai sare 100 g branza rasa 2 oua 3-4 linguri ulei 1 ceapa verde Cum se prepara mamaliga cu oua ochi Fierbi apa cu putina sare si cand da in clocot adaugi malai cat sa obtii consistenta unei smantani grase. Acoperi si lasi mamaliga sa fiarba la ...
Publicat la 06-Apr-2017 11:33:34 | 0 vizualizari | 0 comentarii

MASA DE PASTE: Reteta bunicii de angemacht de miel cu ceapa

De ce ai nevoie pentru angemacht de miel 1, 5 kg carne de miel 1 lingura unt 1 lingura faina 1 ceapa 1 lamaie Cum se prepara angemachtul de miel Imparti carnea in portii, pe care le fierbi in apa cu sare, in care au adaugat si ceapa. Topesti untul in tigaie, adaugi faina si supa in ...
Publicat la 06-Apr-2017 11:31:44 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Prajitura "felie de cocos", reteta fara foc

De ce ai nevoie pentru prajitura Pentru blat 400 g nuca de cocos 10 curmale 3 linguri cacao 1 lingura miere 1lingura ulei de cocos 1 lingurita esenta de vanilie 1 praf de sare Pentru crema 400 g nuca de cocos 2 linguri miere 1 lingura ulei de cocos Pentru glazura 6 linguri cacao 4 linguri ulei de cocos 2 linguri miere 2 linguri nuca de cocos Cum ...
Publicat la 04-Apr-2017 11:13:26 | 0 vizualizari | 0 comentarii



2007-2011 News20.ro --