news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


RETETE PRĂJITURI: Tort tiramisu

Amestecam cele 4 linguri de cafea cu cele 4 linguri de cacao si 10 linguri de apa, amestecam pe foc apoi punem la racit. frisca lichida o batem bine cu mixerul Galbenusurile le frecam cu zaharul, pana se omogenizeaza bine. Adaugam crema mascarpone si amestecam bine.Se adauga frisca batuta si se amesteca ...
Publicat la 16-Ian-2019 11:15:27 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Salata de cartofi cu ou si gogosari

Cartofii si ouale se fierb in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curata si se taie bucati mici. Se pun intr-un castron. Ceapa rosie se curata, se spala si se taie marunt, apoi se adauga in castron. Gogosarul se adauga taiat felii. Deasupra se pune uleiul, apoi otetul, se potriveste ...
Publicat la 16-Ian-2019 10:18:03 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETE: Salata de rosii cu cartofi

Mod de preparare Salata de rosii cu cartofi Se pregatesc toate ingredientele, respectiv rosiile si salata verde se spala bine, ceapa si usturoiul se taie foarte fin, iar cartofii se pun la fiert. Cand sunt gata fierti, catofii se taie rondele, se pun intr-un bol si se adauga ceapa, usturoiul, rosiile taiate ...
Publicat la 15-Ian-2019 10:22:19 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Iahnie cu ceapa calita

Ce pofta mi s-a facut! Iata cum se prepara aceasta Iahnie cu ceapa calita. Fasolea se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte. Se pune la fiert cu o lingurita sare si se schimba apa de cateva ori. Cand este fiarta fasolea, in ultima apa se fierbe si un morcov. Se scurge ...
Publicat la 15-Ian-2019 10:17:45 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Pui cu sos de ciuperci in rom

Ingrediente Pui cu sos de ciuperci in rom - 4 bucati de piept de pui;- 1 lingura condimente pentru gratar;- 50 grame unt de masa;- cana de suc de portocale;- 250 grame ciuperci;- 2 linguri de miere de salcam;- 1 ceapa mare;- 3 catei de usturoi;- 100 ml smantana;- 50 ...
Publicat la 12-Ian-2019 11:28:03 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente ciuperci umplute cu piept de pui 10 ciuperci potrivite 1 piept de pui (circa 300 grame) O ceapa Sare Piper O legatura patrunjel O legatura marar 150 grame cascaval Ulei de masline Mod de preparare Ciuperci umplute cu piept de pui Ciupercutele se spala, li se rup coditele si se decojesc de primul strat de pielita, se pun la stors ...
Publicat la 11-Ian-2019 16:35:07 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Sarmale cu pasat

Ingrediente Sarmale cu pasat 700-800gr carne de porc taiata cubulete foarte mici200 gr slaninuta afumata taiata cubulete1 cana jumari taiate si ele cubulete500 gr pasat2-3 cepe mari1 lingura unturapiper, boia, condimente pentru sarmalesare dupa gust2 linguri pasta de tomate1 os afumatvarza acra Mod de preparare Sarmale cu pasat Pasatul se lasa la inmuiat ...
Publicat la 11-Ian-2019 16:34:48 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Tochitura moldoveneasca

Mod de preparare Tochitura moldoveneasca Se spala carnea, se taie cubulete suficient de mari si se pun intr-un vas, peste carne adaugam condimentele, piperul macinat, maggi secretul gustului, ceapa taiata felii, cateii de usturoi, uleiul, foile de dafin, adaugam 100 ml. apa, punem capac si fierbem totul la foc mare, cand ...
Publicat la 10-Ian-2019 08:40:34 | 0 vizualizari | 0 comentarii

DESERTUL ZILEI: Negresa cu branza de vaci

Mod de preparare Negresa cu branza de vaci Untul topit partial il mixam pana se intareste din nou, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa.Adaugam ciocolata topita cu putin lapte si racita, adaugam pe rand ouale mixand bine dupa fiecare, adaugam esenta de rom, faina amestecata cu praful de ...
Publicat la 10-Ian-2019 08:38:13 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Chefi la cutite 2018. Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, la un pas sa se ia la bataie FOTO

Chefi la cutite 2018.Editia de luni, 7 ianuarie, a emisiunii "Chefi la cutite" a inceput cu o surpriza neplacuta pentru chef Sorin Bontea, din partea colegilor sai. Florin Dumitrescu i-a luat sigla de la masina lui Bontea, iar Catalin Scarlatescu i-a spus ca i-a luat rotile si le-a oferit amandurora cate ...
Publicat la 08-Ian-2019 11:08:39 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Placinta sarbeasca

Mod de preparare placinta sarbeasca Se amesteca branza cu zaharul ,cu mirodeniile, punem si ouale batute bine si la sfarsit amestecam punand si cantitatea de lapte. Pregatesti asa: ungi o tava cu ulei apoi pui prima foaie in asa fel incat sa depaseasca usor marginile tavii de copt, punem o 1/3 din umplutura ...
Publicat la 08-Ian-2019 10:26:09 | 0 vizualizari | 0 comentarii

RETETA ZILEI: Drob din ficatei de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita dupa care se lasa la strecurat.Ficatul racit se toaca marunt. Legaturile de ceapa verde se taie marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Patrunjelul se toaca si el marunt. Intr-un ...
Publicat la 07-Ian-2019 09:16:05 | 0 vizualizari | 0 comentarii

De ce este bine sa mananci seminte de floarea soarelui

Vitamina E si SeleniuSemintele de floarea soarelui sunt foarte bogate in vitamina E care este un antioxidant puternic ce protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi. Cei ce consuma mai multa vitamina E din surse naturale au riscuri mult reduse de boli de inima decat cei ce nu consuma. Vitamina E ajuta ...
Publicat la 05-Ian-2019 22:49:00 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Ciorba de burta cu smantana si gogosar

Ingrediente Ciorba de burta cu smantana si gogosar o bucata de burta de vita (eu o cumpar prefiarta) un morcov o capatana de usturoi 2 linguri de faina 2 linguri de ulei 2 galbenusuri 5 linguri de smantana 2 jumatati de gogosar in otet sare otet Mod de preparare Ciorba de burta cu smantana si gogosar Cum prepar eu ciorba de burta: ...
Publicat la 04-Ian-2019 16:30:04 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Prajitura cu mere rase si glazura de cacao

Ingrediente Prajitura cu mere rase si glazura de cacao5 oua, o cana cu mere rase,2 cani zahar,2 cani faina,1 lingurita amoniac,scortisoaraglazura:7 linguri cu zahar, 2 linguri cu apa, 3 linguri cu cacao,250 g margarinaMod de preparare Prajitura cu mere rase si glazura de cacaoBati ouale cu zaharul adaugi merele rase, ...
Publicat la 04-Ian-2019 16:29:26 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Paste cu branza de burduf si smantana

Ingrediente Paste cu branza de burduf si smantana jumatate de pachet de paste o felie de branza de vaca 3 gramajoare de branza de burduf o bucatica de unt 4 linguri de smantanaMod de preparare Paste cu branza de burduf si smantana Se fierb pastele. Le scurgem, adaugam untul, branza de burduf si branza sarata de ...
Publicat la 03-Ian-2019 10:42:26 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Fagure cu dulceata sau crema de ciocolata

Ingrediente Fagure cu dulceata sau crema de ciocolata4 oua, 4 linguri de zahar,4 linguri de ulei, 5 linguri de lapte/smantama, esenta de vanilie, o jumatate de lingurita amoniac stins cu otet si faina cat sa iasa un aluat consistent,ca o smantana.Pentru crema: avem nevoie de crema de ciocolata finetti sau ...
Publicat la 02-Ian-2019 18:48:04 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Miniclatite cu cacao

Ingrediente Miniclatite cu cacao100 g faina1 lingurita cacao300 ml lapte15 g unt topitulei pentru prajitMod de preparare Miniclatite cu cacaoAmestecam bine ouale cu laptele, apoi adaugam untul topit si amestecam bine. Adaugam treptat faina si cacaua si omogenizam. Lasam sa stea o ora la rece. Apoi, intr-o tigaie incinsa unsa ...
Publicat la 02-Ian-2019 16:57:57 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retete pentru Revelion: Terina de ardei si pasta de branza

Ingrediente Terina de ardei si pasta de branza 8 ardei capia rosii300 gr branza de vaci250 gr telemea de capra100 gr unto legatura de mararpiper macinatsare2 pliculete de gelatina Mod de preparare Terina de ardei si pasta de branzaArdeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci, ...
Publicat la 30-Dec-2018 09:57:27 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retete de Revelion: Prajitura cu branza si cafea

Incingi cuptorul la 190 grade Celsius. Pui nucile intr-o tava si le dai la cuptor pentru 7 minute. Le scoti din cuptor si le lasi sa se raceasca. Intr-un castron amesteci faina cu sarea si praful de copt.Pui in blender boabele de cafea si le maruntesti, dar nu le transformi in ...
Publicat la 29-Dec-2018 15:22:59 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retete de Revelion: Rulada de porc

Ingrediente Rulada de porc 1 lingurita boia dulce1 bucata pulpa de proc cca 1 kg3 bucati carnat de casa3 bucati borcov fiert1 lingura usturoi, chimen, verdeturi italiene, sare si piper Mod de preparare Rulada de porc Taiem carnea si o intindem cu ciocanul de snitele in folie (ca sa nu se rupa). O ...
Publicat la 29-Dec-2018 09:36:37 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retete de Revelion 2019. Tort diplomat cu fructe confiate

Se bat galbenusurile cu 1/4 cana de zahar bine si apoi se amesteca cu laptele dupa care se pun pe foc pana se ingroasa ca o crema. Se da apoi crema formata la rece. Se bate frisca cu mixerul pana se intareste, eu am folosit frisca lichida dar puteti folosi ...
Publicat la 26-Dec-2018 10:20:03 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Retete de Anul Nou. Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii, pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi. 2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam ...
Publicat la 26-Dec-2018 10:19:46 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Sarbatori de iarna 2018. Tort cu fructe de padure pentru REVELION

1. Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul, pana se intaresc (bezea), apoi se adauga galbenusurile frecate un pic cu lingura de ulei, se adauga si esenta, apoi faina cernuta. Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta a compozitiei apoi se toarna in ...
Publicat la 25-Dec-2018 10:31:45 | 0 vizualizari | 0 comentarii

Sarbatori de iarna. Sarmale din carne de curcan

Ingrediente Sarmale din carne de curcan 1 varza murata 1 piept de curcan 2 cepe o mana de orez sare, piper, cimbru 2 linguri de sos rosii Mod de preparare Sarmale din carne de curcan Carnea de curcan se da prin masina de tocat si se amesteca cu orez, ceapa tocata marunt, cu sosul de rosii si condimentele. Se ...
Publicat la 25-Dec-2018 10:14:57 | 0 vizualizari | 0 comentarii



2007-2011 News20.ro --