Horoscop Balanta, previziuni astre Balanta

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Balanta, previziuni atrale Balanta, compatibilitati Balanta

Pentru Balante, se intrevad calatorii scurte, dar importante. Pe drum, exista riscul unor probleme legate de pierderea (sau uitarea) unor acte, sau de intarzieri. Starea lor sufleteasca va fi un pozitiva, desi punctata de usoare emotii. Banii vor fi suficienti pentru planurile lor, daca vor sti sa-i gestioneze corect. Nu este momentul pentru achizitii inutile.

Dragostea se arata mai mult sub forma unor tachinari, a unor jocuri psihologice, chiar si in cazul celor cuplati.

Caracteristicile zodiei Balanta
In Grecia antica constelatia Lira (simbolul Balantei) reprezenta instrumentul justitiei si al echilibrului. Fiind sub semnul Aerului, care marcheaza mijlocul anului, incerci in permanenta sa atingi echilibrul si armonia atat in propria-ti viata cat si in relatiile cu ceilalti. Cele doua greutati ale tale se opun una alteia luind in considerare fiecare detaliu si fata a unei probleme in incercarea de a o rezolva. Daca pornesti da la o judecata logica si obiectiva iti poti economisi timpul si poti lua decizii intelepte. Altfel, poti fi prins fara scapare in indecizie, osciland de la o extrema la alta.

Semn de aer, spirit intreprinzator, masculin, extrovertit, dominat de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ceea ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau.

Personalitatea individului este foarte deschisa spre lume, publicul, societatea, lumea larga fiind cel mai important domeniu al preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune ca nu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. In casatorie depinde de partener, in afaceri depinde de asociati si asa mai departe. Individul are mare nevoie sa fie in compania celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domenii legate de lucru cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului. Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase.

Este foarte activ din punct de vedere emotional, traind din plin fiecare clipa. Este foarte pasional si exuberant din punct de vadere erotic. Desi nu este un partener usor de tolerat, se simte implinit doar atunci cand se daruieste trup si suflet intr-o relatie sentimentala. Cand este indragostit, nativul devine cochet, foarte romantic si dinamic. Traieste totul la intensitatea maxima, iar daca avansurile lui sunt respinse sau ignorate, dragostea de pana atunci oarba se poate transforma in ura.

Pietre pretioase:diamant
Numere norocoase: 7, 16, 25, 34, 43, 52
Culori preferate: indigo, galben, albastru
Compatibilitati: Sagetator, Varsator, Gemeni, Leu, Balanta


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --