Horoscop Capricorn, previziuni astre Capricorn

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Capricorn, previziuni atrale Capricorn, compatibilitati Capricorn

Capricornii au in continuare bafta la tot ceea ce inseamna schimbari insemnate in modul de viata: incearca sa-si puna totul in ordine, incepand cu gandurile lor. Desi se urnesc greu, sunt foarte puternici si pot dovedi un curaj nebun cand e vorba de a o rupe cu trecutul. Partea proasta e ca vor fi permanent tinta unor invidii si a unor barfe extrem de rautacioase, tocmai de unde nu s-ar fi asteptat. Minciunile care se vor vehicula in jurul lor nu-i vor afecta, pentru ca vin de la persoane lipsite de credibilitate.

In dragoste, totul ia o curba ascendenta, sa aiba grija sa mentina aceasta tendinta.

Caracteristicile zodiei Capricorn
Capra de mare este o figura mitologica, simbolizand natura duala a Capricornului. Face aluzie la evolutia spiritului din mare si la materializarea acestuia pe Pamant. Daca ai pastrat natura intelegatoare a pestelui, vei putea fi de folos umanitatii. Multiplele alegeri iti ofera posibilitatea sa urci in ierarhie si sa castigi controlul asupra celorlalti, devenind egoist si subiectiv. Capricornul reprezinta figura tatalui si daca nu cumva ai avut probleme cu tatal tau vei aprecia bunatatea familiei si a comunitatii. Iti place sa conduci afacerile altora pentru a-i indruma si proteja.

Semn de pamant, cardinal, spirit intrteprinzator, feminin, introvertit, dominat de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea.

Nativul in Capricorn este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice ca sa se auda de el intr-o zi la nivel mai larg. Poate atinge idealuri profesionale inalte sau functii importante. Are un profund simt al datoriei si este foarte constiincios, putand fi dat ca exemplu pentru ceea ce inseamna un lucru bine facut. Miscarile dezordonate, impulsive, imprudente si negandite il irita foarte mult, caci ii submineaza eforturile de promavare a unor metode de lucru eficiente si rapide. Trei sunt atuurile sale in activitatea pe care o sustine: organizarea, disciplina si tenacitatea. Cu ajutorul lor este in stare sa urmareasca un obiectiv pana la infinit, daca este cazul, si sa-si epuizeze in acest mod adversarul. Lucreaza excelent pentru aceasta caci e pozitiv in convingerile sale asupra necesitatii muncii pe care o presteaza. Nu se va arunca niciodata orbeste intr-o afacere ci va masura de zece ori ca sa taie o data.

Cel nascut in zodia Capricornului este o persoana de incredere, pe care cei din jur se pot baza intotdeauna. In general, nativul Capricorn nu este foarte sociabil, ci mai degraba timid si retras. Are o mare putere de concentrare. Ii plac lucrurile bine facute si nu suporta superficialitatea si lipsa de seriozitate. Capricornul este genul de om care "tace si face", retras, timid, cu obiective clare si cu o tenacitate deosebita in a le urmari si in a le atinge. Este foarte rezistent la drum lung si greu.

Pietre pretioase:onix
Numere norocoase: 10, 28, 37, 46, 55
Culori preferate: albastru inchis, indigo
Compatibilitati: Pesti, Taur, Fecioara, Scorpion, Capricorn


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --