Horoscop Fecioara, previziuni astre Fecioara

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Fecioara, previziuni atrale Fecioara, compatibilitati Fecioara

Saptamana Fecioarelor va fi caracterizata de confuzie totala. Li se vor oferi tot felul de ocazii, vor primi tot felul de propuneri tentante, care nu ascund, de fapt, decat un lung sir de probleme. Sa-si aduca mereu aminte ca nimic serios nu se castiga peste noapte si ca exista putini oameni cu adevarat dezinteresati. Vor primi niste vesti bune legate de bani: acestia vor veni in urma restituirii unor datorii.

Sa fie atente la ceea ce li se propune, sa reflecteze bine si sa se concentreze mai mult asupra carierei.

Caracteristicile zodiei Fecioara
In Egiptul antic fecioara era asociata cu zeita Au Set (cunoscuta mai tarziu sub numele de Isis). Fecioarei ii place sa lucreze, munca ei implicand activitati de observare atenta, notarea detaliilor, memorarea datelor precum si sistematizarea si organizarea activitatilor. Dragostea pentru ordine si armonie este perfect vizibila in activitatile tale cotidiene. Ai in principal inclinatii intelectuale dar pentru ca te afli sub semnul Pamantului esti axat pe o gandire pragmatica; vrei sa vezi rezultate.

Semn de pamant, mutabil, feminin, introvertit, dominat de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

In general, cel nascut in zodia Fecioarei este timid si cu greu se poate impune in fata persoanelor mai temperamentale sau mai energice. De aceea, mizeaza pe diferite tertipuri si cauta sa se faca remarcat prin inteligenta si cunostinte.

Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ceea ce are legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina - chiar si la nivel empiric - poate fi un capitol care ii starneste mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru ai ajuta pe altii.

Pietre pretioase:agate
Numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51
Culori preferate: indigo, violet
Compatibilitati: Scorpion, Capricorn, Taur, Rac, Fecioara


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --