Horoscop Leu, previziuni astre Leu

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Leu, previziuni atrale Leu, compatibilitati Leu

Niste nelamuriri sentimentale ii vor obseda pe Lei in zilele urmatoare: se vor simti nesiguri pe ei, vor cere in mod repetat partenerilor dovezi ale iubirii pe care le-o poarta, nu se vor mai ingriji si vor fi destul de deprimati. Acest lucru nu este necesar, o simpla discutie deschisa ar putea sa le dea raspunsurile pe care le cauta. E bine sa discute si cu prietenii apropiati, pentru a primi si niste pareri mai obiective.

In rest, au mult de munca, dar acest lucru ii bucura, pentru ca ii mai distrage de la tulburarile amoroase.

Caracteristicile zodiei Leu
Simbolul tau Leul, regele tuturor animalelor, a fost mult timp asemuit cu semnul tau dominant Soarele, regele planetelor solare. Nimai Soarele iti asigura forta vitala de viata prin lumina pe care o emite. In mod natural iti doresti sa ajungi in centru atentiei. Esti o proiectie a increderii, nobilitatii, a curajului, puterii si virilitatii leului. Asemeni regilor si reginelor de altadata simti ca este dreptul tau din nastere sa fii in centrul atentiei cu toti ceilalti depinzand de intelepciunea si indrumarea ta. Iti place sentimentul pe care ti-l da puterea si vei cauta moduri de obtinere a pozitiei de conducere pe care simti ca o meriti.

Semn de foc, fix si stabil, masculin, dominat de Soare, planeta care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si ogoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Nativul din Leu are ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si cea de a reusi in viata. In acest scop dezvolta multa energie, dispunand intotdeauna de vointa necesara pentru a-si urmari interesele pana la capat. Este o personalitate impunatoare, stralucitoare, ca si astrul de care este patronat si ii place enorm sa fie admirat. In sprijinul acestei idei va face orice ca sa epateze, sa fie in centrul atentiei in orice colectivitate in care munceste si traieste. Este un leader natural, rolul de conducator este parca inventat pentru el si nimeni altcineva din Zodiac nu va avea o mai mare satisfactie in a se instala in varful ierarhiei.

Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea. Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate.

Doreste sa lase peste tot o impresie buna - chiar daca poate fi falsa la un moment dat - ceea ce il face sa devina egocentrist. Trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

Pietre pretioase:sadonix, rubin, chihlimbar
Numere norocoase: 5, 14, 23, 32, 41, 50
Culori preferate: auriu, portocaliu, rosu
Compatibilitati: Balanta, Sagetator, Berbec, Gemeni, Leu


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --