Horoscop Pesti, previziuni astre Pesti

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Pesti, previziuni atrale Pesti, compatibilitati Pesti

Este foarte important ca Pestii sa-si pastreze calmul in aceasta saptamana, deoarece vor fi confruntati cu tot felul de situatii neplacute, mai ales in viata profesionala: este posibil sa li se aduca acuzatii nefondate, sa primeasca reprosuri, critici si chiar sa fie jigniti. Partea buna este ca vor iesi cu capul sus din aceste confruntari, dar, in sinea lor, se vor simti raniti si se vor gandi chiar la o schimbare radicala, la o demisie.

In dragoste, lucrurile vor fi armonioase, daca se vor abtine sa-si descarce nervii pe partener.

Caracteristicile zodiei Pesti
Simbolul tau, cei doi pesti, dateaza din Egipt (2300 i.e.n). In constelatia Pestilor, unul dintre ei inoata spre Est, in timp de al doilea inoata spre Vest, de-a lungul planului ecliptic, simbolizand dualitatea naturii Pestelui. Pestele care inoata spre Est sugereaza o inclinatie spre activitati spirituale; cel care inoata spre Vest sugereaza o inclinatie catre activitati pamantesti. Este mai probabil sa te indrepti catre activitatiile spirituale deoarece pestele care inoata spre Est pare mai decis in a-si urma cursul. Realitatea alternativa pe care tu o creezi prin fantezie, vise si meditatii ti se pare mult mai atractiva decat problemele peste care dai in cea reala. In caz extrem, poti deveni dependent de aceasta realitate, intorcandu-ti spatele catre lume.

Semn de apa, mutabil, feminin, introvertit, dominat de planetele Jupiter si Neptun, planete care sporesc imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Nativul din zodia Pestilor este plin de contraste, generos, inimos si plin de compasiune. Este un diplomat innascut, poate si datorita lipsei de fermitate si duritate.

Cel nascut in Pesti este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta. Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare. Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite la Pesti. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el. Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata, ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta.

Pietre pretioase:acvamarin
Numere norocoase:12, 21, 39, 48, 57
Culori preferate: verde, cyan
Compatibilitati: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Pesti


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --