Horoscop Rac, previziuni astre Rac

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Rac, previziuni atrale Rac, compatibilitati Rac

Racii au noroc de o saptamana total nepotrivita gusturilor si temperamentului lor (dupa cum sunt acestea determinate de natura zodiei): vor cunoaste multa lume, vor iesi des, se vor distra, vor face chiar mici nebunii inofensive. Aceasta iesire din normal le va prinde foarte bine, mai ales celor care muncesc mult. Banii nu-i vor stresa si nici nu vor avea chef sa se gandeasca la lucruri serioase. In dragoste, sunt destul de derutati si tentati sa se arunce cu capul inainte: sa fie atenti sa nu se puna in situatii ridicole.

In rest, au unda verde la distractie!

Caracteristicile zodiei Rac
In Egiptul antic, scarabeul reprezenta aceasta zodie simbolizand viata vesnica a sufletului. Mai tarziu, Racul s-a asociat cu simbolul zodiei. Ambele simboluri au o carapace puternica care le ofera securitate in interior, asa cum corpul ofera securitate sufletului. Asa cum Racul isi poarta casa in spate si tu iti porti amintirile casei cu tine oriunde te duci. Esti dominat de semnul Apei fiind sensibil si receptiv la stimulii afectivi. Te bazezi pe propiile sentimente ca sa treci prin viata si ai puterea sa percepi emotiile celorlalti mergand pana la limita ta psihica. Deoarece esti usor impresionabil si sensibil la actiunile neplacute ale celorlalti, trebuie sa-ti restabilesti echilibrul emotional in mod constant pentru a putea functiona in afara carapacei.

Semn de apa, spirit intreprinzator, feminin, introvertit, dominat de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene.

Nativul din zodia Racului este emotiv, sensibil la mediul inconjurator si, adesea, la schimbarile atmosferice. Romantic, sentimental si uneori naiv, cel nascut in zodia Racului poate fi usor pacalit de unii semeni care pretind ca au necazuri pentru a obtine ajutorul lui.

Racul isi iubeste mult caminul, dar ii plac si calatoriile. Are in el ceva de nomad, atata timp cat are oricand un loc numai al lui, unde sa se odihneasca. Nativul in Rac este foarte legat de familie, probabil are si un mare atasament fata de parinti, mai ales fata de tata. Atmosfera familiala in general este foarte puternic influentata de prezenta tatalui, probabil prin autoritatea de netagaduit a acestuia. Subiectul isi doreste sa se aplece cu multa atentie si asupra propriului camin atunci cand si-l va crea, atmosfera din casa fiind foarte importanta pentru echilibrul sau psihic. Tine la familie, la traditiile mostenite, la rudele sale, respecta arborele genealogic al familiei. Radacinile si trecutul sau sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau tara de bastina fiind mereu un loc sfant pentru el, fiindu-i foarte greu sa se desparta de ele. Ii place o casa in care sa aiba tot ce isi doreste, in care sa nu-i lipseasca nimic, dar are si o oarecare tendinta spre lux.

Pietre pretioase:piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --