Horoscop Sagetator, previziuni astre Sagetator

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Sagetator, previziuni atrale Sagetator, compatibilitati Sagetator

Sagetatorii vor avea mai mult chef sa se ocupe de ei: poate ca vor merge la sala, la cumparaturi, sau vor face curatenie generala in casa.. Acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, ii va remonta si ii va ajuta sa fie mai calmi si mai binedispusi. Dragostea e insotita de cateva tulburari, legati de niste promisiuni neindeplinite. Nimic ireparabil, atata timp cat nu se ajunge la reprosuri dure si acuzatii. Situatia financiara este medie, vor fi multumiti, dar e loc si de mai bine.

Sa aiba grija sa nu fie amestecati in intrigi la locul de munca, pentru ca se va lasa cu probleme.

Caracteristicile zodiei Sagetator
Arcasul Centaur (simbolul zodiei) este asociat cu Chiron, centaurul intelept din mitologia Greaca sau chiar cu Atenis, zeita vanatorii. Jumatate om - jumatate cal, Centaurul isi indreapta arcul spre Rai, aratand astfel scopul sau. In general, Sagetatorii au mai multe obiective pe care le urmaresc si prefera sa o faca fara a fi deranjati. Ai o natura duala, cu picioarele pe Pamant pe de o parte dar cu capul spre Rai pe de alta. Partea ta animalica te atrage catre Pamant unde iti place sa ai cat mai multe aventuri. Spre norocul tau poti sa-ti prevezi viitorul intr-o oarecare masura si astfel sa te protejezi de nenorociri.

Semn de foc, mutabil, masculin, extrovertit, dominat de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea.

Nativul in Sagetator are un mare interes pentru calatorii, pentru culturi si limbi straine, pentru educatie cat mai inalta (specializari post-universitare, masterate, doctorate), pentru tot ce e legat de spiritualitate si credinta. Interesul subiectului este mai ales asupra domeniilor idealiste ale vietii si mai putin asupra celor practice, materiale, cotidiene. Individul este un ganditor prin excelenta, cautand in permanenta sa-si extinda orizonturile cunoasterii. Legea, religia, stiinta, filosofia, domeniile abstracte, spiritualitatea sunt domenii care ii suscita interesul si va incerca sa acumuleze cat mai multe cunostinte din aceste domenii.

Nativul din zodia Sagetatorului este loial, amabil, generos si isi iubeste libertatea mai presus de orice. De obicei, are un ideal pe care il urmareste toata viata. Cel nascut in zodia Sagetatorului este dezinvolt si indraznet. Iubeste sportul si calatoriile. Poate fi un credincios aproape fanatic in religia sa, iubeste departarile si calatoriile, invata cu usurinta limbi straine. Acest om se maturizeaza mai repede decat semenii sai, avand atractie spre lucrurile „serioase” ale vietii, chiar daca va fi mai greu de inteles de ceilalti. Ar putea gasi realizarea deplina in viata in alta tara. Poate detine, la un moment dat, o functie importanta in invatamantul superior, in aparatul de stat sau chiar un rol de ghid pentru alte persoane mai putin evoluate. Are idealuri inalte si va face tot posibilul sa si le atinga.

Pietre pretioase:ametist, turcoaz
Numere norocoase: 9, 18, 27, 36, 45, 54
Culori preferate: purpuriu, violet, albastru
Compatibilitati: Varsator, Berbec, Leu, Balanta, Sagetator


Cele mai citite stiri

Cele mai recente stiri

2007-2011 News20.ro --