Horoscop Taur, previziuni astre Taur

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Taur, previziuni atrale Taur, compatibilitati Taur

Taurii vor fi cam iritabili si pusi pe cearta. La baza acestui comportament destul de copilaresc, poate sta o dezamagire sentimentala pe care nici ei nu o vor recunoaste ca atare. Ar fi bine sa stea si sa analizeze situatia, pentru ca iesirile lor nervoase nu vor fi suportate multa vreme de cei din jur. Inainte de a face o schimbare importanta in orice domeniu al vietii, e recomandat sa stea si sa se uite bine inapoi, sa fie siguri ca nu au lasat in urma conflicte nerezolvate sau intrebari fara raspuns.

Vor avea ocazia unor speculatii financiare destul de profitabile, e bine sa nu rateze ocazia.

Caracteristicile zodiei Taur
Simbolul Taurului a fost venerat inca din timpurile erei Taurului, incepand din 4.000 - 2.000 i.e.n. Coarnele Taurului reprezinta fertilitate, dezvoltare si inceputul unui nou ciclu asemeni primaverii, cand pamantul este fertil si totul creste din abundenta. Traind sub semnul Pamantului, Taurii apreciaza toate lucrurile materiale care li se ofera. In fapt, cu cat este ceva mai frumos si mai scump cu atat mai bine pentru el. Taurul apreciaza luxul, mancarurile fine, dezvoltarea in plan financiar, cultura si tot ceea ce ii aduce placere si confort si nu trebuie sa lucreze din greu sau in timp indelungat.

Semn de pamant, fix (stabilitate), feminin (introvertit) , dominat de planeta Venus, ceea ce confera nativului frumusete si feminatate.

Aspectul fizic: statura mijlocie, corp in general greoi, uneori gras; ochi mari, negri, nasul si gura larga; par castaniu ori negru, cateodata cret; foarte frumos, decorativ; femeia acestui semn este subtire si delicata.

Ceea ce-l defineste cel mai bine pe nativul zodiei este vointa si tenacitatea cu care isi urmareste scopurile, dublate de o exceptionala rezistenta care ii permite sa faca fata unor eforturi foarte mari si sa depaseasca obstacole insuportabile de altii. Este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca si ceea ce-l mira cel mai mult in asemenea imprejurari este ca ceilalti nu pot tine pasul cu el. Poate sari sa dea o mana de ajutor celor in dificultate, dar numai cind simte ca acestia se zbat sa iasa din impas.

Pietre pretioase: turcoaz, safir
Numere norocoase: 2, 11, 20, 29, 37, 47, 56
Culori preferate: albastru, verde, roz
Compatibilitati: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti, Taur
2007-2011 News20.ro --