S-a nascut Tamara Buciuceanu-Botez, actrita

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


S-a nascut Tamara Buciuceanu-Botez, actrita

S-a nascut Tamara Buciuceanu-Botez, actrita
Trimite aceasta informatie pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articolAboneaza-te la newsletter
Tamara Buciuceanu (alternativ Tamara Buciuceanu-Botez) (n. 10 august 1929, Tighina) este o actrita romana de teatru si film.

Intre 1948-1951 frecventeaza Institutul de Teatru "Vasile Alecsandri" din Iasi, insa in anul IV de studii se transfera la Bucuresti, la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica la clasa profesorului Ion Baltateanu (asistenta Sorana Coroama). Absolva in 1952.

Filmografie
Titanic vals (1964)
Anecdota (1972) - film TV
Scorpia (1973) -film TV
Vegetarian (1973)
La spatiul locativ (1975) - film TV
Doctor fara voie (1976) - film TV
Ma-ma (1976)
Ion: Blestemul pamantului, blestemul iubirii (1979) - Maria Herdelea
Cantec pentru fiul meu (1980)
Alo, aterizeaza strabunica! (1981)
De ce trag clopotele, Mitica? (1981)
Grabeste-te incet (1981) (as Tamara Buciuceanu-Botez)
Inghititorul de sabii (1981)
Santaj (1981)
Bocet vesel (1983)
Declaratie de dragoste (1985) - Isoscel
Primavara bobocilor (1985)
Cuibul de viespi (1986)
Punct si de la capat (1987)
Extemporal la dirigentie (1987) - Isoscel
Liceenii (1987) - Isoscel
Liceenii Rock 'n' Roll (1992) - Isoscel
Liceenii in alerta (1993)
Paradisul in direct (1997)
Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)
Chirita in provincie (2002) - film TV - Coana Chirita
Agentia matrimoniala (2005) - serial TV
Cuscrele (2005) - serial TV

Nume
Comentariu
Nu exista comentarii la acest articol / Comenteaza tu

Abonare newsletter





S-a intamplat astazi

Cele mai citite stiri

2007-2011 News20.ro --